דרוש מידע תיקון שן שבורה

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל מידע. לביתי נשברה שן קדמית היום. בבדיקה ראשונית התברר שב"ה היא לא צריכה טיפול שורש. אילו רופאי שיניים מומלצים לתיקון כזה באופן שיראה טבעי? מה העלות? תודה לעונים

• הוסף לסימניות
מאיפה את?
בבני ברק ממליצה על שנארט יקר אבל העבודה שלה מדויקת ויפה ממש לא ראיתי באף מקום כזאת עבודה (אני מדברת רק על רפואה אסטית של השן סתימות וכו' אין לי מושג)
ההיתי אצל מרפאות אחרות וכולם התפעלו מהטבעיות .

• הוסף לסימניות
מניסיון שהיה לי - אחרי הרפורמה של ליצמן בטיפולי השיניים, בוטל הביטוח של משרד החינוך, לפחות לענין השיניים.
מה שיצא לי בבירורים שזה באזור 400 שקל.
בסוף שלחו אותי לאחד בבני ברק - סלוצקי, לקח חצי מזה.

• הוסף לסימניות
ממש תודה,
אבל אני מבררת בירושלים, יש לכם מידע?

• הוסף לסימניות
מנסיון שלי אצל כמה ילדים אין כמו בהדסה עין כרם
בקשר לביטוח תלמידים השלמת שן לא כלולה בזה

• הוסף לסימניות
אם זו ילדה קטנה, במכבי לא מתקנים שיניים קדמיות, אלא מחכים שיתחלפו.

• הוסף לסימניות
אתם מדברים על השלמת שן או על ציפויים?
ואם כבר,
מבררת על מומחה לציפויים או למינייט אבל מישו טוב באמת
במרכז.

• הוסף לסימניות
השלמת /תיקון שן שבורה כלולה בביטטוח תלמידים
הנוהל השתנה אתם הולכים לכל מרפאה שתרצו משלמים
מגישים בקשה -יש טופס מיוחד לחברת הביטוח
ואמורים לקבל החזר (בדיוק באמצע התהליך )
לי אמרו עד 500 להשלמת שן
50 לבדיקה
50 לצילום

• הוסף לסימניות
אני עשיתי לבת שלי במרפאת שיניים הרגילה. רק עשה את זה רופא בוגרים ולא רופא ילדים (זו היתה שן קבועה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה