- הוסף לסימניות
ממליצה לך לפנות למרפאת השיניים לילדים של הדסה עין כרם.הקפצה
הם מומחים.
במרפאת הביטוח תלמידים הרסו לי שן כזאת וחבל...
ממליצה לך לפנות למרפאת השיניים לילדים של הדסה עין כרם.הקפצה
איפה בררת? כי לי אמרו שזה בוטל.השלמת /תיקון שן שבורה כלולה בביטטוח תלמידים
הנוהל השתנה אתם הולכים לכל מרפאה שתרצו משלמים
מגישים בקשה -יש טופס מיוחד לחברת הביטוח
ואמורים לקבל החזר (בדיוק באמצע התהליך )
לי אמרו עד 500 להשלמת שן
50 לבדיקה
50 לצילום
איפה בררת? כי לי אמרו שזה בוטל.
יש לך טלפון אקטואלי לבירור??
ממליצה לך לפנות למרפאת השיניים לילדים של הדסה עין כרם.
הם מומחים.
איפה בררת? כי לי אמרו שזה בוטל.
יש לך טלפון אקטואלי לבירור??
א. אתה מדבר על מרפאת מומחים ולא על המרפאת שיניים לילדים.מעניין לשמוע.
אני הבנתי שמדובר ברופאים בתהליך התמחות, תחת הדרכה של מומחים. זכור לי שאין אפשרות לבחור רופא ספציפי כך שלא בטוח שמי שישלים את השן יהיה מומחה.
כן1. האם כעת עדיין מרוצים ?
בנתיים לא2. האם התקבל בסוף החזר מביטוח תלמידים ?
אמנם ילדה, אבל עשינו אצל רופא מבוגרים באזור רחוב הרב קוק בבני ברק3. איפה עשיתם?
מחפשת מידע בדחיפות באזור ירושליםאתם מדברים על השלמת שן או על ציפויים?
ואם כבר,
מבררת על מומחה לציפויים או למינייט אבל מישו טוב באמת
במרכז.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים