דרוש מידע תיקון שן שבורה

• הוסף לסימניות
השלמת /תיקון שן שבורה כלולה בביטטוח תלמידים
הנוהל השתנה אתם הולכים לכל מרפאה שתרצו משלמים
מגישים בקשה -יש טופס מיוחד לחברת הביטוח
ואמורים לקבל החזר (בדיוק באמצע התהליך )
לי אמרו עד 500 להשלמת שן
50 לבדיקה
50 לצילום
איפה בררת? כי לי אמרו שזה בוטל.
יש לך טלפון אקטואלי לבירור??

• הוסף לסימניות
ממליצה לך לפנות למרפאת השיניים לילדים של הדסה עין כרם.
הם מומחים.

מעניין לשמוע.
אני הבנתי שמדובר ברופאים בתהליך התמחות, תחת הדרכה של מומחים. זכור לי שאין אפשרות לבחור רופא ספציפי כך שלא בטוח שמי שישלים את השן יהיה מומחה.

• הוסף לסימניות
וואי. תודה.
כתוב שזה עד סוף החודש הנוכחי...
שימו לב.

• הוסף לסימניות
איפה בררת? כי לי אמרו שזה בוטל.
יש לך טלפון אקטואלי לבירור??

הכי פשוט - תפנו למוסד ותשאלו כיצד לפעול
אנחנו קיבלנו את הפרטים האלו במכתב:
"משרד החינוך מבטח את כל התלמידים בחברת "ענבל" במקרה ח"ו של פגיעה בשיניים 24 שעות ביממה .
מוקד לבירורים:03-9778000

• הוסף לסימניות
בשיחה איתם ברגע זה מתברר
שהטיפול עבר ממש מהימים האחרונים
להיות דרך הקופות חולים !
לתשומת ליבכם

• הוסף לסימניות
מעניין לשמוע.
אני הבנתי שמדובר ברופאים בתהליך התמחות, תחת הדרכה של מומחים. זכור לי שאין אפשרות לבחור רופא ספציפי כך שלא בטוח שמי שישלים את השן יהיה מומחה.
א. אתה מדבר על מרפאת מומחים ולא על המרפאת שיניים לילדים.
ב. במרפאת המומחים הרופאים הינם מומחים בסדר גודל- כאלו שמתמחים בתחום ספציפי בשיניים! קשה מאד להתקבל למרפאת מומחים! זה אומר שמעבר לכל לימודי הסטנדרט שהרופאים עשו, ורק בתנאי שהם כבר עבדו כמה שנים בתור רופאי שיניים, הם בוחרים תחום ספציפי(שיקום הפה/טיפולי שורש-במונחים מקצועיים-פריודנטיה/אנדודנטיה/ועוד) והם מתמחים בתחום הספציפי הזה- בהנחיית פרופסורים ידועי שם עוד מספר שנים!!!
ג. רופאים במרפאת השיניים לילדים לומדים 7! שנים רפואת שיניים ועוד 3 שנים התמחות ספציפית לילדים! ורק לאחר מכן הם עובדים במרפאה המדוברת...

• הוסף לסימניות
מי שעשה השלמת שן קבועה ,
1. האם כעת עדיין מרוצים ?
2. האם התקבל בסוף החזר מביטוח תלמידים ?
3. איפה עשיתם?

תודה לעונים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
משהו יודע אם יש זכאות ביטוח תלמידים לשיניים, על המשך טיפול מתקופת הביטוח
(השן נהייתה שחורה כתוצאה מטיפול שזוכה מביטוח תלמידים, היום אין לי ביטוח אבל נצרך טיפול מקיף לשן כתוצאה מהטיפול)
אשמח למידע - דחוף!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה