תיקון תמונה קטן

• הוסף לסימניות
דרוש לי בדחיפות תיקון קטנטנן בפוטושופ של כתם בלחי (למטרת שידוכים)
אם יש מישהי שמוכנה לזה, אשמח אם תפנה אלי באישי
בתודה מראש
(תודה לכולם, הסתדרתי.)

• הוסף לסימניות
שלח את התמונה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
שלחתי באישי

• הוסף לסימניות
דווקא למטרת שידוכין אני לא בטוח שכדאי..

• הוסף לסימניות
אולי זה פצע שעבר ורק בתמונה נשאר למזכרת
אם זה במציאות פוטושופ לא תעזור...

• הוסף לסימניות
לא בהכרח נכון. אם מדובר במשהו לא משמעותי שרק אם יראו את התמונה יורידו אך אם יפגשו יש מצב שימשיך למרות הדבר הקטן יתכן שזה אכן נכון!
אם מדובר במשהו משמעותי לא הייתי עושה דבר כזה מקסימום מצלם מהצד הטוב יותר.

• הוסף לסימניות
לפני שהאשכול הזה יהפוך לזירת התנצחות האם ראוי להעלים כתמים בתמונות לשדכנים.
אני אבהיר שבסך הכל, זה תמונה של אחותי, מהחתונה שלי, שכנראה בדיוק לפני זה התנשקה עם מישהי עם הרבה אודם, ובתמונה זה נראה כאילו היא שכחה לנגב את הריבה של הסופגניה\ זה הכל.

אם אתם מתעקשים להתווכח על ההודעה אז הוויכוח צריך להיות האם הצלם של החתונה אמור לטפל במקרים כאלה, בצילום עצמו או לפחות לאחר מכן (לפחות בתמונה אחת) או שהצלם אחראי רק על החתן והכלה וגם זה בקושי
אם בכל אופן חשוב לכם לברר את הוויכוח הקודם אפשר להמשיך\ אבל אני לא קשור לעניין.:)
חנוכה שמח ואל תשכחו לתרום לקופת העיר/ועד הרבנים (מחק את המיותר)

• הוסף לסימניות
טוב שעצרת את זה בשלב הזה.
בזמן האחרון הפורום מלא אמוציות.

• הוסף לסימניות
אני מצלמת הרבה לשידוכים,ושולחת במייל לשדכנים ושומעת מז''לטים וכייף לי שיש לי חלק בזה.
לגבי הכתם של האודם בטח שצריך להוריד את זה אבל להגיד שזה תפקידו של הצלם?
כשזה תמונה אחת מתוך 1800 של חתונה הוא כנראה לא ראה בכלל את הבעיה,אם היו מעירים לו ומבקשים אולי היה מטפל בזה בשמחה ואולי לא,כי אתה אומר שגם על החתן כלה הוא היה אחראי "בקושי".[חבל.לא יקחו אותו שוב לחתונה הבאה.]
אני אישית הייתי עושה את זה בשמחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה