כללי תיקון תמונות

• הוסף לסימניות
איך אתם ממליצים לי לתקן תמונות סרוקות בפוטושופ? (רזולוציה ממש גרועה ...) ומדובר בכמות גדולה של תמונות,
מצרפת תמונות לדוגמא,
תודה לכל העוזרים!

קבצים מצורפים

• pic5.jpg
    KB 30.8 · צפיות: 17
  • pic10.jpg
    1.1 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
דבר ראשון טישטוש גרואסני קל כדי להסיר את המוארה. ואח"כ לחדד קצוות. ולהמשיך בריטוש ידני.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש טכניקות לחידוד, אבל זה לא ייצור יש מאין...
ניתן להעלות ציון לתמונה, אבל אם כל התמונות שלך כל כך גרועות, יתכן וחבל על ההשקעה, מקסימום median קטן + Sharpen

• הוסף לסימניות
אם התמונות חשובות לך ברמה של לשלם על עבודה.
אפשר לפנות אלי באישי- אני מתעסקת עם כאלה עבודות.

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים על התיקון הזה?
שווה משהו?

קבצים מצורפים

• עם שינויpic10.jpg
    KB 512.8 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
מתמונות סרוקות אפשר להוציא המון.
אבל זה גם המון שעות עבודה.
הכל עניין של תקציב ושל מה שרוצים להוציא מהתמונה.

הנה דוגמא לתחילה של תהליך. אפשר להגיע עם זה גם הרבה הרב היותר רחוק.
מוזמנת להציץ ביק עבודות שלי- תמונתו של ר' אברהם פלאג'י לדוגמא לקחה כמה שעות טובות.
זו לא עבודה שעושים ברגע...

את התחלת התהליך שצירפתי את יכולה לקחת מתנה. תהני!

קבצים מצורפים

• pic10 תיקון.jpg
    1.7 MB · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
כדי לראות את ההבדלים טוב יותר:
תפתחי את 2 התמונות בלשוניות נפרדות ותעברי במהירות בין הלשוניות ותראי את ההבדל בין המקור למה שהעלתי.

• הוסף לסימניות
מתמונות סרוקות אפשר להוציא המון.
אבל זה גם המון שעות עבודה.
הכל עניין של תקציב ושל מה שרוצים להוציא מהתמונה.

הנה דוגמא לתחילה של תהליך. אפשר להגיע עם זה גם הרבה הרב היותר רחוק.
מוזמנת להציץ ביק עבודות שלי- תמונתו של ר' אברהם פלאג'י לדוגמא לקחה כמה שעות טובות.
זו לא עבודה שעושים ברגע...

את התחלת התהליך שצירפתי את יכולה לקחת מתנה. תהני!
תודה לך! הייתי שמחה לתת לך לעבוד על זה אבל כרגע זה לא מתאים לי,
אם זה סודות מקצוע מיוחדות שלך אני לא רוצה אפילו לבקש ממך לגלות לי איך עושים זאת, אבל בכל אופן אולי יש מישהו שיוכל לעזור לי עם הדרכה להגיע לתוצאות טובות
אשמח מאד
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ESTYW1;1011822:
תודה לך! הייתי שמחה לתת לך לעבוד על זה אבל כרגע זה לא מתאים לי,
אם זה סודות מקצוע מיוחדות שלך אני לא רוצה אפילו לבקש ממך לגלות לי איך עושים זאת, אבל בכל אופן אולי יש מישהו שיוכל לעזור לי עם הדרכה להגיע לתוצאות טובות
אשמח מאד
תודה!

כן, ברור לי מאד שזו לא אופציה שמתאימה לכל עבודה- במיוחד שלאור זמן העבודה שזה דורש המחיר לא זול.

לכן צירפתי לך לפחות מתנה אם לא טיפ :)

בהצלחה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה