כללי תיקונים אחרונים לפני שליחה לדפוס

• הוסף לסימניות
אין לי מושג למה השלט הזה לא הולך לי.
אבל ביום ראשון הוא צריך להיות תלוי, אז מי שיכול לעזור לי לסיים איתו אודה לו מאוד.
מחכה להערות דחוף!

קבצים מצורפים

• שלט1.jpg
    1.2 MB · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
וואו!, איך שזה השתפר לאומת הסקיצה הראשונה!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נראה נהדר.

שיפוצים קלים ביותר:
~ את השורה של "לעילוי נשמת" להעלות טיפונת למעלה.
~ לתקן מרכאות טיפוגרפיות למרכאות רגילות.
~ המ"ם סופית בכוונה חתוכה? גם היו"ד נראית קצת מעוותת - נראה לי שכדאי לתקן.

הצלחות רבות!

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת למה אבל משהו מפריע לי בבאנר.

קבצים מצורפים

• מחק.jpg
    1.2 MB · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
לא יודע למה אבל זה נראה שהלוגו לא ישר יכול להיות שזאת טעות אופטית
איך שלא יהיה זה נראה פשוט נפלא לעומת ההתחלה
סתם תהיה ליצנית
הקהילה של הרב בצרי נהיו חסידים? (במחשבה שניה הם כבר..)

• הוסף לסימניות
וואאוו הרבה יותר יפה!
אין מה לדבר..
לדעתי, אין מה לשנות..

• הוסף לסימניות
שיפור מוצלח! כל הכבוד!
אחרי שתיקנת מרכאות טיפוגרפיות זה מושלם, יכול ללכת ישר להדפסה....
בהצלחה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה