בבני ברק במעבדה הרשמית של קורג. וזה עולה 600 שקל...כמה יעלה לי לתקן רמקול שמאלי שהתחיל להוסיף בקטנה רעשים על דעת עצמו + בפיצ' הפסיק לעבוד רק הימין והשמאל (ולא ה+ וה-)
בבני ברק במעבדה הרשמית של קורג. וזה עולה 600 שקל...
שוד לאור פלורוסנטי המעבדה
מה זתומרת?חח אבל הוא מקצוען,
הוא החליש לי את כל הקלידים בpa4, פשוט עבד קליד קליד ו''ריכך'' אותו. תענוג לנגן מאז.
יש מישהו יותר זול ? )תיקון פיצ')בבני ברק במעבדה הרשמית של קורג. וזה עולה 600 שקל...
מה זתומרת?
זו לא מעבדה רשמית של קורג, אבל הוא מתעסק בעיקר בקורג.בבני ברק במעבדה הרשמית של קורג. וזה עולה 600 שקל...
וואוו נשמע ממש מעניין..הוא החליש לי את כל הקלידים בpa4, פשוט עבד קליד קליד ו''ריכך'' אותו. תענוג לנגן מאז.
וואוו נשמע ממש מעניין..
אבל זה לא הזיק לאפקטיביות של רגישות הטאץ' ? (בנגינת פסנתר זה לא מפריע לך ?)
וכמה עלה התענוג הזה ?
שאלה נוספת: נראה לך הוא מתקן גם pa1x ? מסך שהתפוצץ וכמה קלידים יבשים..
(שוכב לי מתחת למיטה וחבל. יש הרבה שיהנו ממנו)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים