תיקוני צבע בתמונות

• הוסף לסימניות
הבת שלי צילמה תמונות בשמש לצורך עבודה בספרות, והתמונות ממש לא טובות - השמש מאוד מפריעה, האם יש מישהו שיוכל לעזור לי ולהגיד לי אם אפשר לתקן את התמונות בפוטושופ?

• הוסף לסימניות
תעלי לפה תמונה כדי לקבל עזרה ממוקדת

• הוסף לסימניות
דוגמה, האם ניתן לשפר את התמונה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קראנצול;1504429:
ככה זה טוב?

מעולה!
האם אפשר הסבר? יש לי כמה תמונות בסגנון ואני רוצה לתקן.

• הוסף לסימניות
התכוונתי אם כזה תיקון טוב?
כי זה ממש פשוט בפוטושופ, את מתמצאת בפוטושופ?

• הוסף לסימניות
אני מתמצאת קצת אבל לא בקטע של עריכת תמונה, אם אפשר רק לכתוב לי לאיזה תפריטים להכנס ואני כבר אסתדר בעז"ה (הפוטושופ שלי בעברית)

• הוסף לסימניות
את יודעת להחיל אקשנים?
אם כן - אני מצרפת לך פה אקשן שהכנתי על התמונה שלך

צפה בקובץ המצורף 223789

אין לי מושג בפוטושופ בעברית אבל בעיקרון זה בתפריט תמונה, אולי תיקונים? רמות?
תנסי...
שם בפנים

קבצים מצורפים

• אקשן.zip
    315 ביטים · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
תפתחי את תמונה בפוטושופ.
תעשי קונטרול + שיפט + L
אני מאמינה שזה ישפר לך את התמונות.

• הוסף לסימניות
איך אני מטעינה את האקשן בפוטושופ? וכיצד אני משתמשת בו?

• הוסף לסימניות
את פותחת אותו בלחיצה כפולה, ואז פותחת בחלונות את חלונית ה"אקשן", ובה יש לך משולש כדי להפעיל אותו על התמונה, וכך על כל התמונות.

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות בפוטושופ PS היכן נמצא האקשן?

• הוסף לסימניות
אה את באנגלית....
פשוט פותחת האשכול היא בעברית:)
window - action
ואז להפעלה את בוחרת את האקשן הרצוי ולוחצת על המשולש למטה, להפעלה.

• הוסף לסימניות
רב תודות - קראנצול!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה