תח"צ תיקוף פעמיים באותה נסיעה

• הוסף לסימניות
נסעתי היום באוטובוס (אגד אם זה משנה) שיצא מתחנה מרכזית.
תיקפתי אצל הנהג- המכשיר שלו לא עבד חלק.
יחד איתי עלה פקח/סדרן/אנא ערף וביקש ממני את הרבקו- היה נשמע לי קצת מוזר שהוא בודק ששילמתי אבל.. הבאתי לו.
בנסיעה הבאה, לאחר שעתיים גיליתי ששילמתי פעמיים.
קודם כל הפרנציפ מעצבן אותי, וחוצמיזה- נסיעה בינעירונית יקרה יחסית... מעצבן.
יש משהו לעשות בנידון?

• הוסף לסימניות
נסעתי היום באוטובוס (אגד אם זה משנה) שיצא מתחנה מרכזית.
תיקפתי אצל הנהג- המכשיר שלו לא עבד חלק.
יחד איתי עלה פקח/סדרן/אנא ערף וביקש ממני את הרבקו- היה נשמע לי קצת מוזר שהוא בודק ששילמתי אבל.. הבאתי לו.
בנסיעה הבאה, לאחר שעתיים גיליתי ששילמתי פעמיים.
קודם כל הפרנציפ מעצבן אותי, וחוצמיזה- נסיעה בינעירונית יקרה יחסית... מעצבן.
יש משהו לעשות בנידון?
אם זה ב7 נסיעות האחרונות שאפשר לראות עדיין על הרב קו,
תפני למוקד של חברת הנסיעה שאיתה נסעת ויחזירו לך.

• הוסף לסימניות
כשהיה לי תאריך ושעה מדוייקים קיבלתי החזר גם מעבר ל7 נסיעות אחרונות (קווים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה