כללי תיקיה לגן

• הוסף לסימניות
ה2 הראשונים זה לתיקיה
ה3 שער לקלסר קשר

קבצים מצורפים

• חני.jpg
    KB 362.7 · צפיות: 25
  • חני2.jpg
    KB 358.5 · צפיות: 26
  • חני3.jpg
    KB 368.3 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
פששש
איזו השקעה!!!
היא מדפיסה את זה על תיקיה ממש?

• הוסף לסימניות
היא חשבה להדפיס על בד ולתפור מזה תיקיה
עכשיו היא חושבת להדפיס על מדבקה ולהדביק על תיקיות ממפל,

• הוסף לסימניות
משהו לא מסתדר לי מבחינה תחבירית במשפט הראשון.

מאוד יפה ומושקע!!!

• הוסף לסימניות
העיצוב מקסים ומיוחד, ממש מושקע.

גם אני חושבת שיש לשנות את המשפט למעלה, כך:
כפטריות אחר הגשם הצצות בשמחה,
נצמח בגננו לתפארת המשפחה.

• הוסף לסימניות
הערת אגב

עבודה מקסימה!!!
והערת אגב-אם היא מתכונת להדפיס על מדבקה
בדקי טוב האם מדבקה תחזיק מעמד על המפל

• הוסף לסימניות
מאד יפה, אבל אולי כדאי לשנות את הגמד שלא יהיה כל כך דומה לדמות מהחגים של הנוצרים. הכובע הזה והזקן הלבן ממש סמלי ואי אפשר לדעת איזה הורים יזהו את זה ואיזה לא. זה יכול לגרום צער ובלגאנים.

• הוסף לסימניות
לדעתי הגמד ממש לא דומה לסנטה, ציירתי אותו על בסיס שלגיה ...
הגננת בונה את כל השנה על הנושא הזה ויש לה גמדים מוכנים באותם צבעים,ואפילו מסיבה לסוף השנה-הלוואי והיה לי מן גמד קטן...(מפזמון חוזר)

• הוסף לסימניות
עבודה מושקעת ומרשימה!
מסכימה עם זה שזה קצת מזכיר את הנוצרים.......
וכדאי אולי לסדר את הזקן שלו (אם את משאירה)

• הוסף לסימניות
אם את רוצה דווקא באדום עם לבן, עשי זאת אבל תדעי שהכובע האדום עם הזקן הלבן והפונפון הלבן הם סמליים מאד אפילו אם הדמות מתחת שונה מהסבא.
בכל אופן, עצתי לך לעשות חיפוש על תמונות של הגמדים של שלגיה ושבעת הגמדים המקורי, של דיסני ותראי שאין להם כובעים אדומים וזה לדעתי בגלל הסיבה הזו.

• הוסף לסימניות
גינגית תודה על ההפניה את צודקת,אני אחליף לפחות את הכובע,תודה על הפירגון

• הוסף לסימניות
לדעתי, דוקא הדבר הראשון שבלט לי זה איך הוא לא דומה לההוא..
דווקא שינוי הצבעים בבגדים (הסנטה מזוהה רק באדום לבן) עשה את השינוי הגדול..
העבודה מקצועית ומרשימה.

• הוסף לסימניות
משו-משו.
איזו השקעה, איזו עבודה יפה
רק להוסיף ה לפני "צצות"

• הוסף לסימניות
מתוק ביותר.
האם רק לי זאת היתה נראית גמדה עם זקן ולא גמד?
(אולי בגלל שיש צבע שונה לחולצה ולמכנס והפטריה יותר תופסת את העין ויוצרת רושם של חצאית. לקח לי קצת זמן למצוא את הרגליים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה