תיקיה שאינה נמחקת

• הוסף לסימניות
ביום בהיר מצאתי בכונן D (מחיצה בדיסק קשיח) תיקיה מוזרה שאין לי מושג איך ולמה נוצרה.
בכל מקרה כשאני מנסה למחוק אותה או לשנות את מאפייני האבטחה שלה אני מקבל הודעה על כך שדרושה לי הרשאה מ-SYSTEM לביצוע הפעולה...

מישהו מכיר אותו?! ;)

[או בקיצור: איך מוחקים אותה??]

• הוסף לסימניות
מקש ימני מאפיינים, אבטחה, מתקדם, בעלים, עריכה בחר במשתמש שלך בתור בעלים, וסמן בV החלף בעלים....
בהצלחה

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
אני הנני מנהל המחשב והעברתי את הבעלות אלי, ועכשיו התגובה שלו היא שאני זקוק לאישור מ-Administrators...

השם של התיקיה הוא כמה שרבוטי תווים, ובתוכה תיקיות ממוספרות כאשר בכל תיקיה ישנם 3 קבצים קבועים. נראה שזה אותם קבצים בשפות שונות (סינית וחברותיה...) ביניהם קובץ וורד שכפי הנראה מכיל תנאי שימוש והסכם רישיון בתוכנה כלשהי...

הגודל הכללי הוא כמעט 4 MB

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
היי! גם לי יש בעיה דומה (?) ...
יש לי איזה תיקייה מוזרה בכונן E, בשם "1", בפנים יש קצת קבצים - בסגנון של קבצי מערכת ההפעלה. אין לי מושג מאיפה היא צצה...

כשאני מנסה למחוק אני מקבלת את ההודעה: "אין אפשרות למחוק את filterpipelineprintproc.dll: הגישה נדחתה. ודא שהדיסק אינו מלא או מוגן מפני כתיבה ושהקובץ אינו נמצא בשימוש כעת"
בדקתי ואכן התיקייה היא לקריאה בלבד, אך הוא לא נותן לי לשנות זאת.

יש איזה פתרון??

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
תודה על ההשקעה, אבל כמו שכבר כתבתי הצלחתי להעביר את הבעלות על התיקיה אלי ותחת השדה בעלים נוכחי מופיע: Administrators (ישראל-PC\Administrators)‎

אבל עדיין כל שינוי שאני מנסה לבצע נתקל בשגיאה: "הגישה נדחתה" או כשאני מנסה למחוק את הקובץ ההודעה היא: "אתה זקוק להרשאה מ- Administrators כדי לבצע שינויים בקובץ זה"

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
עצה פשוטה
הפעל את המחשב מחדש ותיכף ומיד תמחוק.
לא יודע למה אבל זה עובד

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
לאחר תמיכה מרחוק של DVD COAN הבעיה נפתרה (יותר נכון הנ"ל פתר אותה) תןך שניות ספורות.

מסתבר שלא מספיק לדעת מה לעשות, צריך גם לדעת איך...

בכל אופן אני אנצל את הבמה הזו להודות שוב ל-DVD COAN על הנכונות והרצון לעזור בשמחה ובחפץ לב, אחד הדברים היפים שאפשר לראות פה בפורום.

לילה טוב :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה