נכתב ע"י רותי בן שימ;1077211:למה שלא ישאירו את זה משנה לשנה?
נכתב ע"י רותי בן שימ;1077218:לא דיברתי על כסף. לא אני קונה אותם. ואפילו לא על הכסף של הגן.
הן נשארות במצב חדש.
ולי אין מקום לאכסן אותן ובטח לא מה לשים בהן.
נכתב ע"י סטודיו ישר;1077220:תשמחי שהם נשארו יפה
שנה שעברה קיבלננו תיקיות מאלבד דק מגן פרטי מהרגע הראשון זה היה נראה סמרטוט...
נכתב ע"י yosher2005;1077226:השנה בכל גני בית יעקב קיבלו תיקיות אל-בד
עליבות
נכתב ע"י yosher2005;1077238:גם תיקיות האלבד מיוצרות בסין
מקסימום את ההדפסת משי עושים כאן
נכתב ע"י רותי בן שימ;1077270:אני לא מדברת על תיקיות מסריחות אלא על תיקיות מפלסטיק מקסימות.
שלא רואים שעבר עליהן משהו.
נכתב ע"י רותי בן שימ;1077270:אני לא מדברת על תיקיות מסריחות אלא על תיקיות מפלסטיק מקסימות.
שלא רואים שעבר עליהן משהו.
אצלינו הבנים קיבלו תקיות מעולות מבד. לשנתיים. (ויותר, למי שלא איבד) אבל השם נשאר רשום וכל אחד קיבל את שלו, זה כאילו תיק אוכל, כל שנה קונים חדש?נכתב ע"י רותי ה;1077265:דווקא אצל הבן שלי שנה שעברה החליטו "לחסוך" וביקשו בבסוף שנה את התקיות חזרה.
ו....בתחילת שנה חילקו תקיות משומשות"מכובסות"
וזה היה דוחה.... ומלוכלך (ולא עזר כביסה חוזרת)
הספיק רק לחשוב על איזה שולחן שבת התקיה הזאת נחה שנה שעברה
ואיזה צולנט / גפילטא נטפו עליה...
בקיצור זה היה בילתי ניסבל וכתבתי על זה לגננת בדף קשר
ושבוע אח"כ כל הגן הרויח תקיה חדשה!
(יש לציין שזה היה מן קריזה של הנהלת הגן להשקיע בתקיות טובות ולמחזר..)
על תיק אוכל את משלמת לפחות 35 ש"ח..זה כאילו תיק אוכל, כל שנה קונים חדש?
נכתב ע"י רותי ה;1077280:כולה כמה שקלים עשתה את שלה ולפח!
המקום בבית שלנו יותר יקר!
נכתב ע"י yosher2005;1077226:השנה בכל גני בית יעקב קיבלו תיקיות אל-בד
עליבות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים