תיקיית "התקנים ומדפסות" אינה נפתחת

• הוסף לסימניות
שלום
יש לי מדפסת המחוברת למחשב נייח. אני רוצה להתחבר אליה גם ממחשב נייד. הבעיה היא שתיקיית "התקנים ומדפסות" בנייד לא נפתחת, כלומר החלון נפתח, אבל לא מוצג בו דבר. חיפשתי ברשת ומצאתי פתרון ע"י הפעלת שירות Bluetooth. עשיתי זאת, אבל הבעיה לא נפתרה. יש פתרון? (לחילופין, יש דרך אחרת להתקין מדפסת לא ע"י "התקנים ומדפסות"?)
בתודה מראש
(בשני המחשבים יש ווינדוס 7)

• הוסף לסימניות
איזה מדפסת?
אלחוטית?
כשמחברים את המדפסת בכבל למחשב הנייד, מה קורה?

• הוסף לסימניות
שלום
יש לי מדפסת המחוברת למחשב נייח. אני רוצה להתחבר אליה גם ממחשב נייד. הבעיה היא שתיקיית "התקנים ומדפסות" בנייד לא נפתחת, כלומר החלון נפתח, אבל לא מוצג בו דבר. חיפשתי ברשת ומצאתי פתרון ע"י הפעלת שירות Bluetooth. עשיתי זאת, אבל הבעיה לא נפתרה. יש פתרון? (לחילופין, יש דרך אחרת להתקין מדפסת לא ע"י "התקנים ומדפסות"?)
בתודה מראש
(בשני המחשבים יש ווינדוס 7)
איך מחובר לניח ? אם USB אז תשתף ותגש ל \\שם מחשב נייח ותקליק על המדפסת
אם הממשק לא נפתח אז עדכון של דריבר בלוטוס עשוי לפתור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה