תיקיית Media Cache Files

• הוסף לסימניות
התיקייה הזו שוקלת לי עשרות GB...
האם מותר למחוק אותם?
תודה....

• הוסף לסימניות
כן.

• הוסף לסימניות
את צריכה למחוק אותם!!
זה בדרך כלל מה שגומר זיכרון במחשבים....

• הוסף לסימניות
את כותבת מנסיון?
אני רועדת למחוק אותם, ואז להתמודד עם בעיות של חומר חסר או לא מרונדר---

• הוסף לסימניות
חומר לא מרונדר יהיה לך, אבל חומר חסר - לא, אני מנקה פעם בשבוע בערך (בדרך כלל אחרי שאני סוגרת סרט ולא אכפת לי שהחומרים לא יהיו מרונדרים).
המדיה קאש זה כל הרינדורים שעשית מאז שהתוכנה הותקנה על המחשב!! את בטוחה שאת צריכה אותם?

• הוסף לסימניות
חייבים למחוק אותה מדי פעם, מומלץ לעשות את זה אחרי שאת גומרת פרוייקט.
מה שיקרא זה שאם תפתחי עוד פעם פרוייקט שכבר עבדת עליו, הוא 'יקרא' מחדש את כל הקבצים, ויצור שם קבצים שהוא צריך להפעלה של הפרימייר, ופשוט תאלצי לחכות קצת בסבלנות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קראנצול;1507734:
את צריכה למחוק אותם!!
זה בדרך כלל מה שגומר זיכרון במחשבים....

ליתר דיוק זה גומר את האחסון, לא את הזכרון.
וכן, בפירוש, אין בהם שום צורך אחרי סיום הפרוייקט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה