תיקי גן עם תמונה

• הוסף לסימניות
האם יש למישהי ניסיון עם תיקי גן איכותיים מאוד עם תמונה?
אני בכוונה מדגישה את עניין האיכות כי נתקלתי בתיקים שהתמונה דוהה אחרי כמה זמן, יש אפשרות שזה לא יקרה בהדפסה איכותית או עדיף לוותר על הרעיון?
אם אתן מכירות מקום שמדפיס איכותי מאוד ומניסיון נא לכתוב לי.

• הוסף לסימניות
הבת שלי קבלה במעון תיק גן מעולה, זה לא תיק כתפיות, אלא תיק צד שחור שבקדימה שלו יש מלבן בצבע לבן, שמחובר בכמה תקתקים לתיק ,עליו מודפסת התמונה,
היא הלכה עם זה שנתיים עד שנמאס לה. נשאר במצב מצוין גם לאחר כביסות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושה;1325428:
הבת שלי קבלה במעון תיק גן מעולה, זה לא תיק כתפיות, אלא תיק צד שחור שבקדימה שלו יש מלבן בצבע לבן, שמחובר בכמה תקתקים לתיק ,עליו מודפסת התמונה,
היא הלכה עם זה שנתיים עד שנמאס לה. נשאר במצב מצוין גם לאחר כביסות.

תודה, את יודעת איפה זה הודפס?

• הוסף לסימניות
זה הודפס בבני ברק, אני לא יודעת איפה, ראיתי את זה בכמה חנויות פוטו ,
יש גם בפוטו במודיעין עלית טלפוטו 08-9744770
זה הקישור לחברה שמיבאת את התיקים: http://www.sublimation.co.il/he-IL/59/1194/

• הוסף לסימניות
יש את חברת ביגוד - Bgood בירושלים (גבעת שאול)
לדעתי הם מומחים בהדפסות כנ"ל
תתקשרי ותתייעצי...

• הוסף לסימניות
הילדים שלי קיבלו במעון תיקי גן ממש מוצלחים!
קודם כל הם גדולים יחסית כך שמתאימים לבגדי החלפה ובעיקר (מה שלנו יצא להשתמש בהם) לטיולים!!!
התיק הוא כתפיות עם 2 רוכסנים (תא גדול ותא בינוני-קטן) + מחזיק לבקבוק בצד.
לתיק מחובר עם תיקתקים החלק של התמונה שבעצם הוא ה"מכסה" והחזית של התיק.

מתנה שימושית ויפה (קיבלנו בסוף שנה שעברה) והתמונות נראות מצויין בדיוק כמו שקיבלנו את התיקים.

• הוסף לסימניות
השנה קיבלנו אותם בסוף שנה ונאמר לנו שזו הדפסה מעולה שלא יורדת בכביסות.
הדפיסו ברכסים אצל "תמונה במתנה"
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
קוראים לה אדלא פרוביין - 0504129742

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה