עזרה תיק השקעות בבנק, הייתי פתית??

• הוסף לסימניות
פתחתי תיק השקעות דרך הבנק
אין לי מושג לגבי עמלות ואני גם לא רואה איפה אני רואה את זה (בנק לאומי)
בינתיים זה הרוויח לי 600 שח בחודש אחד...
כדאי לי להעביר לבית השקעות?
העמלות הם רק על קנייה ומחירה או שאני משלמת שם על כל נשימה וחולקת איתם את הרווחים.? ומשלמת להם עוד על ההפסדים....
ההשקעות שלי הם לטווח הרחוק...
ממש רציתי ללמוד על שוק ההון
פנה אלי סוכן שווקי וטרטר אותי ללמוד וכו וכו' 12,000 שח לקורס של 3 חודשים , ("הרווחים יכולים להיות עעשרות אלפים בחודש שאת יודעת איך לעשות את זה ....ובללללה" זה הגיוני??)

• הוסף לסימניות
העמלות הם רק על קנייה ומחירה או שאני משלמת שם על כל נשימה וחולקת איתם את הרווחים.? ומשלמת להם עוד על ההפסדים....
פנה אלי סוכן שווקי וטרטר אותי ללמוד וכו וכו' 12,000 שח לקורס של 3 חודשים , ("הרווחים יכולים להיות עעשרות אלפים בחודש שאת יודעת איך לעשות את זה ....ובללללה" זה הגיוני??)
כדאי לראות במאמרי @מקצועי בלבד ו @השקעות R הון

הכל מובא פה

• הוסף לסימניות
תיק פחות ממיליון ש"ח ברוב המקרים שווה לנייד לבית השקעות.

יש קורסים טובים בתשלום
גם בחתימה שלי יש קורס מעולה (ללא תשלום).
אבל הקורס שהציעו לכם הוא לא טוב.

• הוסף לסימניות
תיק פחות ממיליון ש"ח ברוב המקרים שווה לנייד לבית השקעות.

יש קורסים טובים בתשלום
גם בחתימה שלי יש קורס מעולה (ללא תשלום).
אבל הקורס שהציעו לכם הוא לא טוב.
לאיפה כדי לנייד?
איך אני רואה את העמלות והאם הן שוות?

• הוסף לסימניות
לאיפה כדי לנייד?
אני ממליצה לך בחום על אחת מ2 האפשרויות הבאות:
  1. ללמוד את הנושא היטב, ויש פה בפורום הרבה מאד מידע.
  2. לפנות למישהו מקצועי בלתי תלוי. כזה שלא עובד בבנק ושלא מרוויח את משכורתו מהחברות השונות.

• הוסף לסימניות
אני ממליצה לך בחום על אחת מ2 האפשרויות הבאות:
  1. ללמוד את הנושא היטב, ויש פה בפורום הרבה מאד מידע.
יש ספר מומלץ? כאן בפורום אני מרגישה שזה קצת הרבה פנטזיות מוגזמות ולא כולם מבינים
  1. לפנות למישהו מקצועי בלתי תלוי. כזה שלא עובד בבנק ושלא מרוויח את משכורתו מהחברות השונות.
מכירה משהו כזה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לאיפה כדי לנייד?

• הוסף לסימניות
צריך לנייד מהר?
אני מפסידה בזמן שאי משקיע דרך בנק?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כאן:
ולהתקדם הלאה, למאמרים הנוספים שם:
מוסבר פשוט, ברור, והכי חשוב - בחינם לגמרי.
לא לקחת את הכל כתורה מסיני - הכותבת אינה דתיה. לקרוא בביקורתיות קלה.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה