השקעות תיק השקעות פסיבי או מנהל השקעות מקצועי ואקטיבי?

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,

אשמח לדעת החברים החכמים דכאן, אם יש לי סכום מסויים של הון נזיל ואני מעוניין להשקיע אותו ושיפיק לי ריבית וריבית דריבית ולמקסם את ההשקעה שלי. אפשר להשקיע במסלולים הקלאסיים של קופות גמל ובניית תמהיל של קרנות סל וכדומה ולטווח הארוך זה באמת מוכיח את עצמו.
עם זאת, האם לא נכון לתת לאיש מקצוע ומנהל השקעות מוסמך שזה עיקר ההתמקצעות שלו לנהל את זה, כמובן בהתייעצות ולפי יעדים שנראים לי נכונים? ככה התיק יכול להיות דינמי יותר, מדוייק יותר ובעיקר בסופו של דבר מניב יותר.
אשמח גם לשמוע מאיזה סכום ניתן לנהל, והאם יהיו מנהלי השקעות מקצועיים שיהיו נכונים לנהל סכום של כ150,000 ש"ח כהון ראשוני.

• הוסף לסימניות
המחקרים הוכיחו שברוב מוחלט של המקרים השקעה פאסיבית מניבה תשואה גבוהה יותר מהשקעה אקטיבית עם מנהלי השקעות מדופלמים.
אשמח גם לשמוע מאיזה סכום ניתן לנהל, והאם יהיו מנהלי השקעות מקצועיים שיהיו נכונים לנהל סכום של כ150,000 ש"ח כהון ראשוני
אפשר כל סכום לשים במסלול השקעה שמנוהל בצורה אקטיבית, או בקרן נאמנות שמשקיעה בצורה אקטיבית.

• הוסף לסימניות
מנהל השקעות לא ידע טוב יותר לבנות תמהיל מדוייק יותר, לזהות מניות ערך או ווטאבר ודעת לעדכן את התיק בהתאם למגמות מתפתחות? לא מדבר על לתזמן את השוק, אלא פשוט להכיר את שוק ההון העולמי היטב, להכיר את אסטרטגיות הניהול, ולהתנהל בחכמה עם יד על הדופק.

• הוסף לסימניות
מנהל השקעות לא ידע טוב יותר לבנות תמהיל מדוייק יותר, לזהות מניות ערך או ווטאבר ודעת לעדכן את התיק בהתאם למגמות מתפתחות? לא מדבר על לתזמן את השוק, אלא פשוט להכיר את שוק ההון העולמי היטב, להכיר את אסטרטגיות הניהול, ולהתנהל בחכמה עם יד על הדופק.
עניתי על כך בדיוק בתגובתי הקודמת.

• הוסף לסימניות
יש כמה וכמה דוגמאות של מנהלים שהשיגו תשואה עודפת על המדד (את המפורסמים שבהם אתה תמצא ברשת) אבל הבעיה הגדולה שאתה לא יכול לזהות אותם בשלבים המוקדמים. וכשכולם יודעים הם כבר לא מקבלים חדשים.
אם תמצא אחד שיש לו היסטוריה מוכחת ספר כאן.

• הוסף לסימניות
אם יש לי סכום מסויים של הון נזיל ואני מעוניין להשקיע אותו ושיפיק לי ריבית וריבית
עם זאת, האם לא נכון לתת לאיש מקצוע ומנהל השקעות מוסמך
אם זה קרן מנוהלת אקטיבית הם גובים הרבה יותר כסף "דמי ניהול"
מה שפוגע בתשואה הכוללת מאוד בגלל אפקט הריבית דריבית

אם זה מנהל השקעות פרטי שמנהל את הכסף שלך גם אם הוא בחינם אתה תשלם הרבה עמלות ומיסים

ולא הם לא נותנים ערך מוסף.

• הוסף לסימניות
לא.

• הוסף לסימניות
האם חשבון ניהול תיקים לאפיק סולידי עם קצת מניות בלי עמלה רק מקבל מהקרנות נאמנות (אביב בית השקעות)
שמנהל מקצועי עושה הכול
עדיף מקופת גמל להשקעה מסלול סולידי עם קצת מניות?

• הוסף לסימניות
האם חשבון ניהול תיקים לאפיק סולידי עם קצת מניות בלי עמלה רק מקבל מהקרנות נאמנות (אביב בית השקעות)
שמנהל מקצועי עושה הכול
@מקצועי בלבד @השקעות R הון אשמח לתגובה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שמנהל מקצועי עושה הכול
זה ממש תלוי גם בסכום
כי אם אתה רוצה לשים מליון שקל אז לא תוכל לשים בגמל להשקעה

• הוסף לסימניות
שמנהל מקצועי עושה הכול
בגמל להשקעה קיימת תקרת הפקדה שנתית עבור על אדם. משהו באזור 80,000₪.

• הוסף לסימניות
ממליץ לך לכתוב ל @מקצועי בלבד , עיין בחתימה.

לכאורה סביר להניח שאם תמצא דמי ניהול נוחים וזולים!, קופת גמל להשקעה היא האפשרות המועדפת, משלל בחינות.
אם יש סיכוי שתשאיר את הכסף גיל הפנסיה ודאי שעדיף קופ"ג.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה