תיק לטלית

• הוסף לסימניות
שלום!

מחפשת תיק יפיפה לטלית,
לא מתחברת לכל הדוגמאות המוכרות
וגם לא רוצה את הסגנון הרקום-על-פשתן,
מכירים אולי אומן או מקום מיוחד שחשב על רעיון חדש?

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אם את מתכוונת לתת אותו לארוס שלך
תחשבי שהוא יסתובב עם זה ולא את
כך שכמה שעד רוצה שיהיה מיוחד, הוא צריך להרגיש נעים עם זה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חזק;1201789:
אם את מתכוונת לתת אותו לארוס שלך
תחשבי שהוא יסתובב עם זה ולא את
כך שכמה שעד רוצה שיהיה מיוחד, הוא צריך להרגיש נעים עם זה

החיים שלי היו הרבה יותר קלים אם הוא היה אוהב את הסוגים הנ"ל...
הוא פשוט לא, ובמקרה גם אני לא
אז זה מביא אותי לחפש משהו אחר, מיוחד אבל לא איזה רעיון מגוחך חלילה (כמו תופעת הפרוות שנפוצה לאחרונה)

• הוסף לסימניות
משהו בכיוון של שילובי בדים משולב ברקמה אמנותית נשמע לך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבש;1201793:
משהו בכיוון של שילובי בדים משולב ברקמה אמנותית נשמע לך?

נשמע מעניין,
אני יכולה לראות דוגמאות של זה איפשהו?

• הוסף לסימניות
שולחת באישי

• הוסף לסימניות
יש משהו עם עור. לא יודעת איך קוראים לזה.
התיק- בצבע חום בהיר ועל זה איזה ריבוע או משהו מעור- עם השם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חביבה;1201885:
יש משהו עם עור. לא יודעת איך קוראים לזה.
התיק- בצבע חום בהיר ועל זה איזה ריבוע או משהו מעור- עם השם.

ואיפה אפשר למצא את זה?

• הוסף לסימניות
אבש, גם אני אשמח לדוגמאות, וכן להפניות למקומות שבהם מוכרים נרתיקי תפילין בדוגמאות שמתאימות לציבור דת"ל (מיועד להינתן כמתנה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה