תיק לעגלה

• הוסף לסימניות
מחפשת תיק לעגלה לא גדול משהו חמוד ורצוי צבעוני
איפה אפשר להשיג במחיר סביר?
יש למישהי למכור יד שניה?

• הוסף לסימניות
בית שמש/ירושלים/בני ברק

• הוסף לסימניות
יש לי תיק של מיננה דגם: לילה קניתי ב-440 מוכרת ב-200 מהצפון, יש אפשרות להעביר לב"ב

קבצים מצורפים

• תיק-לילה-פרחוני.jpg
    תיק-לילה-פרחוני.jpg
    KB 132.4 · צפיות: 139
  • הוסף לסימניות
יש בבית שמש חנות מקסימה של תיקים ומזוודות.
לא זוכרת איך קוראים לה, אם תרצי - אברר.
שמעתי על הרבה לקוחות מרוצים.
ומנסיון שלי - הם אמינים מאד.

• הוסף לסימניות
ברמה א'?
מתחת ליש?
שמה יש תיקים או מדי קטנים או מדי גדולים
את יכולה לברר אולי בעוד מקומות???

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה
יש לכן אולי לקישורים לתיקים בסגנון קיפלינג - לא המקורי....

• הוסף לסימניות
יש לי תיק של מזרונית שעדיין מוכרים אותה. קטיפה באמצע שחור ובצדדים עיגולים בצבע כמאל התיק מעולה ונראה חדש.
היה בשימוש לא מאוד הרבה זמן
עלה 220 מוכרת ב 100
אם את מעונינת אעלה תמונה

• הוסף לסימניות
גם מבקשת המלצות לתיק (עדיף אפור התואם לבוגבו )
אזור המרכז

• הוסף לסימניות
אני קניתי תרמיל גב והוספתי קליפסים שיתלה לעגלה.
זול נוח מאד ועדכני...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה