כללי תיק עבודות במייל

• הוסף לסימניות
חברים יקרים
דרוש רעיון יפה איך לשלוח תיק עבודות במיל שיראה בצורה יפה
מה כולם עושים האים שמים הכל פשוט בתקיה אחת ודי או מעצבים בתור רצף כמו כן יש לכם רעיון איך שולחים הכל במייל אחד ושהרזולוציה תשאר נורמלית או יותר נכון איך מכווצים קבצים למינימום בלי לפגוע בהם יותר מדי כי עדין דרוש שהעבודות תראנה יפה

חות דעתכם חשובה לי מאוד
כל רעיון יתקבל בברכה

• הוסף לסימניות
היה לי הרבה הבעיה הזאת, היות ואני עובד עם אנשים מכל העולם, ואף אחד לא רוצה להתחיל לעבוד עם מישהו שהוא שמע מחבר...
עד לאחרונה הייתי שולח קבצים באימייל, פעם זה כן הגיע ופעם לא, והייתי צריך להקטין את הקבצים כידוע... וכמובן שהלקוח לא היה מתרשם מהעבודות בגלל שזה היה נראה לו מטושטש, אבל לא היה לי הרבה ברירות.

מאז שהצטרפתי לפרוג זהב (30 ש"ח) יש לי אתר עם כל היצירות שלי וגם קצת מילים עלי,
www.jacobs.prog.co.il
וכך אני שולח לינק לאתר שלי, הרושם שזה נותן ללקוח שווה המון כסף.
זה עושה לי חצי מהעבודה...

וכן, אני גם מצרף את הלינק הזה לכל אימייל שיוצא ממנו, וכך זה מסתובב בין אנשים, אני בעצמי לא האמנתי עד כמה זה עובד - בממוצע אני מקבל פניה ליום דרך האתר 'מכל העולם'!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משה יאקאב;247856:
מאז שהצטרפתי לפרוג זהב (30 ש"ח) יש לי אתר עם כל היצירות שלי וגם קצת מילים עלי,
www.jacobs.prog.co.il
וכך אני שולח לינק לאתר שלי, הרושם שזה נותן ללקוח שווה המון כסף.
זה עושה לי חצי מהעבודה...
אפשר לעת במה עוד היה כרוך פתיחת האתר חוץ מ-30 שקלים בחודש( למשך איזה תקופת זמן זה מחייב כל זמן שיש לי את האתר? או מה)
בנוסף לכך מי הקים לך את האתר האים אפשר להקים אתר בלי ידע מקצועי קודם או שזה יעלה לי עוד כסף
מחכה מאוד לתשובה כי בהחלט לקחתי את הצעתך ברצינות

• הוסף לסימניות
משה יאקאב, פעם ראשונה שנתקלתי באתר פה כ"כ, כלומר המבנה של כל האתרים כאן- הבסיס זהה, אבל האתר שלך מושך והעבודות מקסימות.. שראיתי אתרים אחרים ידעתי שמשהו חסר, ולא ידעתי מה עד שראיתי את האתר שלך!

• הוסף לסימניות
מה קורה חבר'ה מחכה לעוד רעיונות

• הוסף לסימניות
תכין מצגת בפואר פוינט, עם עבודות מוצגות בשקופיות העבורות ברצף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש פלאי;247936:
אפשר לעת במה עוד היה כרוך פתיחת האתר חוץ מ-30 שקלים בחודש( למשך איזה תקופת זמן זה מחייב כל זמן שיש לי את האתר? או מה)
בנוסף לכך מי הקים לך את האתר האים אפשר להקים אתר בלי ידע מקצועי קודם או שזה יעלה לי עוד כסף
מחכה מאוד לתשובה כי בהחלט לקחתי את הצעתך ברצינות

בשביל להרשים לקוח/בוס שווה להשקיע 30 ש"ח, יש אנשים שמשלמים המון כסף רק שמישהו מקצוי יכתוב להם קורות חיים. יום אחרי שמצאת עבודה או שאת לא מעוניינת תבטלי את המנוי.

בענין בנית אתר, אני השתמשתי עם האתר שפרוג נתן רק החלפתי את הכותרת.
יש פה בפורום המון הדרכה ועזרה אם צריך איך להסתדר, אני גם לא הכרתי את הנושא לפני זה.

• הוסף לסימניות
איש פלאי.
התבנית של האתר שנותנת לך פרוג כבר מוכן, אתה רק צריך לעצב את התוכן, פשוט וקל.

זה עולה: 30 ש"ח לחודש
ואתה מקבל אימייל מקצועי, ftp, ומיניסייט.
בקרוב כולנו מחכים להפתעות ושיפורים ---

נדמה לי שאין שום התחיבות.

• הוסף לסימניות
ישלך אפשרות מצגת בפוטו שופ קובץ-אוטומטי- מצגת אתה פותח לפני זה את כל העבודות שלך וגם אפשר להוסיף תקיות מוכנות מבחוץ וגם אפשר לעשות מעבר אחרי כמה שניות שתבחר בתקוה להבנה לדעתי קל ולענין

• הוסף לסימניות
אני הכנתי באיניזיין קובץ מעוצב יפה כשלכל עמוד יש כותרת, הכנסתי פנימה את העבודות (פשוט זרקתי קבצי פוטושופ לתוך מסגרות מוכנות) וסגרתי לפידיאפ בSMALLEST, הקובץ בן ה30 וכמה עמודים שקל פחות משתי מגה, והיה מלא בחומר, אמנם העבודותה יו קטנות, ולא מאוד איכותיות (בלשון המעטה) אבל ניתן להתרשם מהן בקלות.

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם על הענות
מלכהלי אם אפשר יותר פירוט הפוטו שופ שלי באנגלית
וGDלא הבנתי איך בדיוק סגרת ויצא לך רק 2 מגה
והאם תוכל לפרט למשל בתוך אילו סוגי מסגרת הכנסת את הקבצים האם עשית רקע מסביב וכו יעזור לי מאוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה