כללי תיק עבודות - מהו תיק עבודות טוב?

• הוסף לסימניות
מהו תיק עבודות טוב? ביצעתי במהלך עבודתי עבודות שונות, מי מהן ראויה להכנס לתיק? ואולי כדאי לי ליצור דברים חדשים לפי קריטריונים שמבוקשים בתיק?

• הוסף לסימניות
קטונתי.
אבל אני משנה את תיק העבודות בהתאם ללקוח המבקש ובהתאם לסוג העבודות שאני מעריך שהלקוח ירצה
בדיוק כמו שמשנים קורות חיים לפי דרישות העבודה המוצעת, משמיטים פה ומדגישים שם ...

• הוסף לסימניות
קצת קשה לומר בלי לראות את העבודות.

אבל כמובן - רק את הכי טובות, ומתוכן לבחור מדגם מייצג.

תלוי אם זה תיק ללקוחות פרטיים או תיק כדי להתקבל לעבודה במקום מסויים.
למשל, אם מישהו רוצה עטיפה לדיסק, כדאי שייראה בתיק לפחות עטיפה אחת שכבר עשית.
אם זה משרד עם תחום ספציפי, כדאי שתראי שיש לך נסיון בתחום וכו'.

בהחלט מקובל ליצור דברים במיוחד עבור התיק, אגב.
אם יש לך פרוייקט סיום מושקע כלשהו, אריזות, דברים מרשימים - תשתמשי בהם.

• הוסף לסימניות
תלוי לאיזה משרד את הולכת.
אני למשל בדיעה של תתנו לגרפיקאיות לבצע עבודה מסוימת ומי שמבצעת אותה על הרמה הגבוהה ביותר היא זו שמתאימה.
כי לכל אחת יש תיק עבודות מרשים (לי אין נמחק כל המחשב לפני חצי שנה וכל ההדפסות המורה לקחה למיזכרת לעצמה חוצפה אה?! :) )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעיינות21;72953:
תלוי לאיזה משרד את הולכת.
אני למשל בדיעה של תתנו לגרפיקאיות לבצע עבודה מסוימת ומי שמבצעת אותה על הרמה הגבוהה ביותר היא זו שמתאימה.
כי לכל אחת יש תיק עבודות מרשים (לי אין נמחק כל המחשב לפני חצי שנה וכל ההדפסות המורה לקחה למיזכרת לעצמה חוצפה אה?! :) )

אני מסכימה איתך, אבל אם שיש לה טעם מאד טוב וביצועים מדהימים, אבל בתוכנות אין לה ידע מי יודע מה. ועם כל פעולה מורכבת קצת היא מסתבכת, אפשר לבדוק את השליטה בתוכנות (קצת) בעזרת תיק העבודות.
ואז... אם היא עברה את התהליך לקרוא לה לכמה ימי נסיון ולראות את קצב העבודה, שליטה וכו'.

• הוסף לסימניות
ע"י תיק עבודות אי אפשר לדעת כמה יידע יש לה בתוכנות
את זה רואים רק בעבודה ממש!

• הוסף לסימניות
לדעתי, תיק עבודות לא ממש משקף, אולי נעזרה? ואולי התיק לא שלה... (איזה חשדנית)
תיק עבודות+עבודה בפועל ליד מחשב-זה משקף...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י galit;72520:
מהו תיק עבודות טוב? ביצעתי במהלך עבודתי עבודות שונות, מי מהן ראויה להכנס לתיק? ואולי כדאי לי ליצור דברים חדשים לפי קריטריונים שמבוקשים בתיק?

זה נשמע שיש לך נסיון - - -
אם כך, הקו"ח הם אלו ששכנעו את המעסיקים להזמין אותך לראיון,
אם כן, עדיף שתביאי דברים שעיצבת 'על אמת'
ולא סתם עבודות של תיק העבודות - - -

אלא אם כן, העבודות שיעצבת על אמת הם פשוטות מידי,
מהסיבה שאין לך כ"כ הרבה ניסיון (זה היה לכולנו, לא צריך להתבייש)
ואז עבודות של תיק עבודות שהשקעת בהן הרבה והן ניראות מצוין, יעשו את העבודה - - -

ותמיד יהיו מעסיקים חשדנים שיחשבו שאולי זה לא שלך וכו'
אבל לא צריך לשים על זה, תבואי עם ביטחון והכל יהיה בסדר בעזרת ה'.

מה שכן, כל המקומות אחרי הראיון האישי עורכים מבחן המציאות,
נותנים איזו עבודה לעיצוב על המחשב, ולפי זה בוחנים אם מתאים / לא מתאים - - -
בד"כ רוצים לראות את הזריזות, השליטה בתוכנות ורמת העיצוב.
ולוקחים בחשבון את הלחץ הנפשי (לא התיק הרפואי - - -) והמחשב (את לא מכירה איפה כל החומרים/פונטים וכו').

חוצמיזה, הרבה בהצלחה - - -

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י galit;72520:
מי מהן ראויה להכנס לתיק?
כל עבודה שהיום אתה לא מתבייש איתו, ראויה להיכנס לתיק.

נכתב ע"י galit;72520:
ואולי כדאי לי ליצור דברים חדשים לפי קריטריונים שמבוקשים בתיק?
זה רעיון, אבל חבל על ההשקעה.

• הוסף לסימניות
אולי תעלי את העבודות והמומחים/מעסיקים מהפורום יגידו לך מה מרשים במיוחד

• הוסף לסימניות
שבוע טוב, אבל גב' גלית, בכלל לא באה להתקבל אצלכן לעבודה, והיא לא ביקשה ממכלם עצות איך כדאי לבדוק אותה, היא רק רוצה המלצות על תיק עבודות טוב,
ואין לזה תשובה ברורה, הכל תלוי ומשתנה מאוד לפי הגרפיקאית, לפי הרמה שלה ולפי הדרישות של המעביד,
חשוב שתרגישי טוב עם העבודות, ואל תביאי עבודות לא גמורות לגמרי או כאלה שעשית מהר ובלחץ או בלילה או עבודות שכך הלקוח ביקש וגם את לא אוהבת וכד'...
כי אדם שמתרשם מתייחס לעבודות אלו כאל העבודות שלך, ולפי זה הוא מעריך אותך,
ועבודות עם תרוצים... הוא לא יזכור אח"כ כשיתעמק ביצירות בכל התרוצים שלך...
בכל מצב, שיהיה לך הרבה הרבה הצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה