כללי תיק עבודות מעודכן >>>

• הוסף לסימניות
מדהים מדהים!
פשוט כיף לדפדף ולראות יצירות אחת אחת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cofix;2296321:
הגשתי בקשה באתרוג

מעניין יהיה לראות אם הם יכולים לפתוח את הבוק הזה ספציפית. ואם זה יקרה גלובלי, או רק נקודתי.:confused:

• הוסף לסימניות
איך עושים תיק עבודות בתצוגה כזו?

• הוסף לסימניות
הגשתי בקשה בנתיב

• הוסף לסימניות
יפה!
בעמ' בו יש לוגואים מוקטנים עם הפניה למס' עמוד-
תחת הלוגו של עור פלסט מופיע מלל שקשור לפאנית...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י revrut;2296393:
יפה!
בעמ' בו יש לוגואים מוקטנים עם הפניה למס' עמוד-
תחת הלוגו של עור פלסט מופיע מלל שקשור לפאנית...

וואלה... תיקנתי. תודה.

• הוסף לסימניות
תיק עבודות שנאה לך...

כל עבודה - ליגה!
אהבתי את הסקיצות בסקולמקס
ואת היופי והדיוק שבשדרוג הלוגו למזרונים.
בקיצור, כיף לדפדף!

יחסית הרבה טקסט, רק שהוא מעניין :)

• הוסף לסימניות
פתוח בנטפרי :)

תענוג לדפדף !
עבודות מדהימות!
כל עבודה מיוחדת יותר מהשניה.
מקסים מקסים מקסים.
תמשיך להצליח בע"ה.

• הוסף לסימניות
עיצה שלי... תחליף את המייל של ג'ימייל למייל עם דומיין שלך... יותר ממתג...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קלרינט;2296572:
יחסית הרבה טקסט, רק שהוא מעניין :)

אכן הייתה הסתפקות נרחבת בענין, אך כיוון שבמשרד נישה מיוחדת לכתיבה שיווקית, השתדלתי לתת ביטוי נרחב לנושא הכתיבה בכל מערך בניית התיק.

מה גם שבגירסה המודפסת מדובר בתיק רחב והרצון שלי היה לעניין ולרתק את הלקוחות ולספק להם הצצה קטנה אל מאחורי הקלעים של כל עבודה ועבודה.

• הוסף לסימניות
תמשיכו לגרות...
ואם יש לי אתרוג???

• הוסף לסימניות
ברימון אני יודע שפתוח, בנטפרי פתוח, באתרוג בנתיים חסום, כנראה כך בנתיב.
מישהו יודע איך אני מטפל בזה?

• הוסף לסימניות
וואו!
נאה לגמרי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה