כללי תיק עבודות מעודכן >>>

• הוסף לסימניות
מרפרוף מהיר (אני בעבודה) מגרה ממש!
שאלה: יש עמודים ריקים או שיש כמה עמ' כבדים שלא עולים?

• הוסף לסימניות
פתוח באתרוג.
יפהפה. בעידננו היום אם הקדשתי לזה כמה דקות סימן שזה היה מעניין מאוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי770;2298422:
פתוח באתרוג.
יפהפה. בעידננו היום אם הקדשתי לזה כמה דקות סימן שזה היה מעניין מאוד

וואו תודה, ממש בשורה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EPaP;2298360:
מרפרוף מהיר (אני בעבודה) מגרה ממש!
שאלה: יש עמודים ריקים או שיש כמה עמ' כבדים שלא עולים?

עמודים כבדים, כנראה קשור למהירות האינטרנט, או אולי לסינון (למרות שנראה יותר קשור לכובד).

• הוסף לסימניות
נראה יפה. מאוד
מושקע.
אהבתי את העיצוב של תיק עבודות כמיני מגזין ואת הסיפורים האישיים.

אבל- א"א לקרוא! הכל כ"כ מעניין אבל כ"כ קטן!

נכתב ע"י הלל נאה;2298861:
עמודים כבדים, כנראה קשור למהירות האינטרנט, או אולי לסינון (למרות שנראה יותר קשור לכובד).
בבית אכן גיליתי עולם שלם שלא נגלה לפני כן: כמו רקע הדף ועוד הרבה דפים, לא כדאי להוריד מעט ממהאיכות כדי שכולם יוכלו להתרשם?

ועוד משהו בקטנה: המשפט למטה "טאצ טא-פוניט" הייתי בטוחה שזה יפתח לי חלונית של צור קשר או משהו כזה... (אותי בכל מקרה זה גירה ללחוץ על הפוינט האדומה שמעל האי, לא קרה כלום...:( )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EPaP;2298887:
נראה יפה. מאוד
מושקע.
אהבתי את העיצוב של תיק עבודות כמיני מגזין ואת הסיפורים האישיים.

אבל- א"א לקרוא! הכל כ"כ מעניין אבל כ"כ קטן!

בבית אכן גיליתי עולם שלם שלא נגלה לפני כן: כמו רקע הדף ועוד הרבה דפים, לא כדאי להוריד מעט ממהאיכות כדי שכולם יוכלו להתרשם?

ועוד משהו בקטנה: המשפט למטה "טאצ טא-פוניט" הייתי בטוחה שזה יפתח לי חלונית של צור קשר או משהו כזה... (אותי בכל מקרה זה גירה ללחוץ על הפוינט האדומה שמעל האי, לא קרה כלום...:( )

קודם כל תודה.

לגבי האיכות, אני לא יכול להוריד מהאיכות, ניסיתי, הטקסט הופך להיות לא קריא בעליל. כיוון שבתכנון הספציפי הוא עולה בהמרה לJPEG אזי הטקסט הופך לפיקסלים, ולא לעקומות.

מה שכן יש בסרגל הכלים אופצייה להגדלה מקסימלית ואז רוב הטקסט (לא כולל כל המודעות - אלא טקסט ההסבר) קריאים בהחלט.

בגירסה המודפסת, או בגירסת הPDF המקורי כפי שהיא תשלח ללקוח פוטנציאלי שיבקש להתרשם, הטקסט קריא מאוד כמו כל יצוא מאינדיזיין לפורמט, המטרה הייתה לתפוס את האנשים שאוהבים טקסט, ומצד שני להרשים בוויזואל כמאמר החכם "תמונה אחת שווה אלף מילים"... אז יש אלף מילים ויש תמונה ששווה אותה. :)

אהבתי את הקישור בין "טאצ' ד' פוינט" למגע פיזי-עכברי, אז זה חמוד, אבל אני עוד לא שם, האתר הוא רק שרת מארח, ואין לו את האופציות האלו, ימים יגידו...

• הוסף לסימניות
יפה מאוד ומרשים.
חלק מעמודים מאוד עמוסים, לי הם נתנו תחושה של מגזין פרסום. הייתי ממליץ לרווח מעט.
בנוסף יש עומס עבודות שקשה להתרשם. בד"כ מומלץ לתת 4-5 עבודות מעולות ולהם לתת פירוט ותצוגה ראויה.
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;2298920:
בד"כ מומלץ לתת 4-5 עבודות מעולות ולהם לתת פירוט ותצוגה ראויה. בהצלחה רבה!

אין לי מטרה לנפץ מיתוס, אני פשוט חושב שריבוי הסגנונות, פרסום מודרני, פרסום חסידי, עיצוב חסידי כבד, מחייב את הריבוי, לקוח שיחשף לעבודה חסידית אחת לא יפנים שמדובר במשרד שעושה עבודה טובה, אלא אולי... אולי הלך לו... לעומת זה יש ציור שזה עבודה בפני עצמה.

התיק מורכב מקלאסיקה מודרנית, לעומת חסידיות מובהקת, ציור לעומת פרסום חסידי מודרני. היה קשה עד בלתי אפשרי, כך מצאתי את עצמי עם שותפיי למלאכה, בוחר, והרבה יותר ממה שהכנסתי לתיק העבודות, נמחק מהתיק מחשש לעומס יתר.

אבל כן, מדובר בתיק מסגנון אחר, הטקסט הוא ארוך, עבודות מרובות, וכן. זה סוג של מגזין, מבית היוצר, הייתי מסכם את זה כסיכום עבודות, אולי השם "תיק עבודות" קצת מטעה, ונראה כשובר מוסכמות, אז זהו שלא.

כן. מדובר במגזין פרסומי :)

• הוסף לסימניות
טוב, באמת נהנתי, חלישות הדעת.
אבל מה עם טיפים ליצור אחד כזה משלנו?
אין אדם נוגע במוכן לחברו...
תפרגן לנו !

• הוסף לסימניות
אז חבל, כי אתה מאוד מוכשר ואתה מאבד את הבמה שלך, כמו שנאמר. תמצא את הבידול העסקי שלך. החלק שבו אתה הכי טוב והכי מרוויח. ותהפוך את זה לעיקר, תהיה הכי טוב שיש. ותוציא לכולם את העיינים.
אין לי שום אינטרס למצוא גרפיקאי שיודע לעשות הכל (אלא אם כן אני בעלים של דפוס או פרסומון) אלא גרפיקאי שיודע לעשות את מה שאני רוצה הכי טוב.
במקרה שלך אם אתה לא רוצה לנעול את עצמך למשהו אחד ספציפי. הייתי מפריד ל3 תיקי עבודות שונים. ומציג ללקוח את התחום שהוא מעונין בו. ונותן לכל אחד במה מכובדת ומיוחדת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני איסחקוב;2298931:
טוב, באמת נהנתי, חלישות הדעת.
אבל מה עם טיפים ליצור אחד כזה משלנו?
אין אדם נוגע במוכן לחברו...
תפרגן לנו !

מה הכוונה? הסבר על יצירת המודעות וכו' יש למכביר בתוך המגזין.

יצירת החוברת בצורה של דפדוף התבצעה על פי האשכול הזה:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=292600

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;2298932:
אז חבל, כי אתה מאוד מוכשר ואתה מאבד את הבמה שלך, כמו שנאמר. תמצא את הבידול העסקי שלך. החלק שבו אתה הכי טוב והכי מרוויח. ותהפוך את זה לעיקר, תהיה הכי טוב שיש. ותוציא לכולם את העיינים.
אין לי שום אינטרס למצוא גרפיקאי שיודע לעשות הכל (אלא אם כן אני בעלים של דפוס או פרסומון) אלא גרפיקאי שיודע לעשות את מה שאני רוצה הכי טוב.
במקרה שלך אם אתה לא רוצה לנעול את עצמך למשהו אחד ספציפי. הייתי מפריד ל3 תיקי עבודות שונים. ומציג ללקוח את התחום שהוא מעונין בו. ונותן לכל אחד במה מכובדת ומיוחדת.

לגבי ההצעה של ההפרדה ההחלטית יש בזה יותר ממשהו. אישית, וכך גם חושב הצוות במשרד, ההפרדה המובנית בתוך החוברת עצמה היא מספקת, כך שבתור משרד חרדי וכמובן שאין בעולם הכללי קדימון לדבר, יצא לי לעבוד עם כמה לקוחות שהזדקקו לעיצוב מודרני - בשוק הפתוח - לצד עיצוב חסידי בבית פנימה, כך נוצר מצב שהייתי חייב לשלב ביניהם גם בצד המיתוגי של המשרד, ואגב זו הייחודיות שלנו.

לגבי ההבנה הבינתחומית והטענה שבתור לקוח אתה לא מחפש "מישהו שיודע לעשות הכל" המשרד פועל היום כצוות, כשכל אחד מופקד על הצד הספציפי שלו. אני לא מתיימר לתפקד כמולטי-טאלנט. ושוב אני לא שולל את מה שכתבת, כל מילה בסלע, התחבטתי רבות, וישבנו לסיעור מוחות, אבל בתכל'ס המגוון הרחב של הלקוחות הספציפיים שהזדקקו לשני השירותים גם יחד חייבו אותנו ליישר קו.

אולי עצם זה שהמשרד יושב בבית שמש יכול לשפוך קצת אור על השילוב, בית שמש היא מיקרוקוסמוס של ישראל, חרדיים וחילוניים, מזרחים ואשכנזים, חרד"ל ודת"ל, רוסיים ואתיופיים, חסידים ובני ירושלים, קוקטייל שיצר את המוצר.

• הוסף לסימניות
אני חשבתי שזה תיק עבודות אישי.
רק לאחר הסברך הבנתי שזה של משרד.

אולי הגיע הזמן לשנות את המיתוג שלכם...

• הוסף לסימניות
7 שנים עוברות ביעף, ונפשית אני עדיין לא בשל למהלך, אולי בעוד שנה או שנתיים, אני עדיין בחזון של איש קטן אחד שאוהב רגש חם ואישי... על פני מיתוג מלא בהליום פורח, ולכשתמצי לומר מה הצדדים לכאן או לכאן:

הרי כבר פרוסה משנתו הסדורה של אברומי בענין... קרדיט.

http://www.prog.co.il/showpost.php?p=638548&postcount=3

• הוסף לסימניות
אני בנתיב, והתמונות לא עולות לי :(

• הוסף לסימניות
איזה ליגה !!!!!
רואים שהושקע הרבה זמן על תיק העבודות , מושקע ברמות!!
והתמונה של כל האדמור'ים , מהממת !!!
(והקמפיין לפורים עבד מעל המצופה , יש לכם זכות גדולה !)

• הוסף לסימניות
מקסים ביותר כל עבודה , עבודה!!
אפשר לשאול שאלה קטנה איך העלית את זה באיזה אתר ככה ניתן ללחוץ ולהגיע?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה