תיק עבודות...

• הוסף לסימניות
התחלתי לארגן את תיק העבודות שלי [לא סיימתי זה לוקח הרבה זמן להעלות תמונות וגם לבחור..] אמנם זהו לא ממש תקיית עבודות בשביל עבודה בתור צלם אלא יותר בשביל להציג את הצילומים שלי
אז בבקשה אני ישמח אם תציצו שמה בתקיית עבודות שלי אני חושב שתהנו וגם אני ישמח לשמוע את דעתכם על עבודותי בכלליות..
נ.ב. לא נראה לי שצריך להזכיר את זה אבל בכול אופן לא לשכוח שכל הזכויות שמורות,, אולי יום אחד אני ימכור מהצילומים הנ"ל..
תודה ובהצלחה לכולם

• הוסף לסימניות
ואני עוד יותר ישמח אם תוכלו להגיב ולתת את דעתכם המקצועית מהו צילום ברמה מקצועית ומה פחות בתוך הצילומים עצמם,, נראה לי שזה אפשרי

• הוסף לסימניות
1. אי אפשר להתרשם כי הגודל של התמונות גדולות ולא מוקטנות

• הוסף לסימניות
היי יעקב, הכישרון שלך בצילום מדהים, תמונות מקסימות ...

בשביל שיהיה אפשר לצפות בהם בגודל רגיל כאן באתר (וברוב המקומות ברשת) צריך להקטין אותם בגודל (לא בפיקסלים) ... הנה מדריך מצויין לעריכת אקשן בפוטו שופ להקטנה כזאת + חתימה ומיסגור (ככה גם לא תדאג לגבי זכויות).

בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
רוחב של 600-650 פיקסלים לתמונה
רזולוציה 72
הדרך המהירה בפוטושופ זה ע"י קונטרול+שיפט+אלט+S
ולבחור למטה את המידות בפיקסלים

• הוסף לסימניות
זה מדובר על קובץ raw או jpg על תמונה רוחבית או גם אורכית..?

תודה על העזרה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה