תיק עבודות

• הוסף לסימניות
עדכנתי את תיק העבודות שלי,אתם מוזמנים להתעדכן..
ושאלה,איך אני עושה קישור לתיק העבודות שיהיה רשום את המילים תיק עבודות וכשלוחצים מגיעים אליו?

• הוסף לסימניות
את מתכוונת חוץ ממה שיש לך מתחת לשמך מימין?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורי צלמת;927830:
עשיתי העתק כתובת קישור וזה מופיע כך ולא עם המילים "תיק עבודות".איך אני עושה את זה?

יש לחצן שנקרא "צור קישור" (משמאל לf) בתיבה שנפתחת יש לשים את הכתובת ולאשר, ובמיקום המודגש לכתוב את מה שאת רוצה שיהי קישור.
מקווה שהבנת:)

תיק עבודות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pinati;927835:
יש לחצן שנקרא "צור קישור" (משמאל לf) בתיבה שנפתחת יש לשים את הכתובת ולאשר, ובמיקום המודגש לכתוב את מה שאת רוצה שיהי קישור.
מקווה שהבנת:)

תיק עבודות

ותוסיפי את זה בחתימה,בעריכת פרטים אישיים.

• הוסף לסימניות
תתחדשי!
יש דברים ממש יפים
.
*בקטגוריית 'מזון' - התמונה של הגלידה נראית חובבנית. לא משהו שהייתי שם בתיק עבודות צילום

• הוסף לסימניות
בתור אחת שמכירה את הביצועים שלך- בלי להכיר אותך
את גדולה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סבתא זפתא;930977:
בתור אחת שמכירה את הביצועים שלך- בלי להכיר אותך
את גדולה!!!
לא רק היא גדולה, גם השם שלך גדול...
רק שכותבים "סבתא זבתא"
לפעמים מסקרן מה עבר לכל אחד בראש, כשהוא בחר לעצמו שם,
הרגת אותי מצחוק....
גדול...(הכנסת לי שמחה לכמה רגעים, פעם ראשונה שראיתי את שמך):p:p;):)

• הוסף לסימניות
אני חדשה פה במערכת.
ואם עשיתי שמחה למישהי- למה לא???
רק תאיתי אותי נכון- "סבתא זפתא"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה