כללי תיק עבודות:

• הוסף לסימניות
מישהו יודע להסביר לי מה אמורים לשלוח, איך (איזה סיומת), וכל מה שקשור לתיק עבודות- איך מציגים בדורינו במייל?

זה דחוף לי מאד לדעת, וסליחה על הסרבול בשאלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א-ירושלמית;209481:
מישהו יודע להסביר לי מה אמורים לשלוח, איך (איזה סיומת), וכל מה שקשור לתיק עבודות- איך מציגים בדורינו במייל?

תלוי מה מבקשים ממך.
אם זה להגיע עם תיק עבודות לראיון ולכן צריך משהו מכובד שיעשה רושם. (ולא להביא אותם בשקיות.....)
ואם לשלוח קו"ח+ עבודות במייל ואז העבודות נשלחות בקבצים נפרדים. ולשלוח בסיומת jpg בקובץ קטן. (ישנה אפשרות אחרת?)

• הוסף לסימניות
איזה סוג עבודות מקובל לשלוח?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיפי;209495:
ולשלוח בסיומת jpg בקובץ קטן. (ישנה אפשרות אחרת?)
כן.
לפתוח אתר אישי בפרוג, למלאות את עמוד ה'עבודות', ולשלוח קישור ללקוח.
לדעתי זה גם הרבה יותר מרשים.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אני העליתי את תיק העבודות שלי לאתר www.coroflot.com
ואז אני שולחת קישור נחמד למי שצריך.
אם אתה צריך עזרה שם, אשמח לעזור

• הוסף לסימניות
גם אני העליתי לקורופלוט, ועכשיו יש את האתר שבניתי בפרוג זהב, שאותו אני שולחת ללקוחו פוטנציאליים.

• הוסף לסימניות
קורופלוט זה פתרון מהיר. קודם כל שהכל יהיה באינטרנט ותוכל לשלוח לאנשים ובינתיים תעבוד על אתר.

• הוסף לסימניות
אני בניתי באנדזיין את התיק עבודות שלי לפי לקוחות. כל לקוח והעבודות שקשורות אליו עם תקציר קטן להסבר על מהות העסק והעבודות ובסוף סגרתי הכל לפידיאף . יצא מאד טוב וככה שלחתי במייל. לפי דעתי זה הרבה יותר נוח מjpeg וכל מחשב יכול לפתוח את זה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כ"כ הרבה תגובות ואף אחד עוד לא הגיע להבנה הפשוטה שפרוג נותן מענה לזה.
אני פתחתי אתר דרך פרוז זהב. http://www.jacobs.prog.co.il/index.php?file=kop4.php
אני מצרף את הלינק לאתר לכל אימייל שאני שולח, והפרסום זורם בין האנשים.
הגיע אלי כבר המון עבודות מזה מכל העולם!

מה יותר פשוט מזה?

ומכאן אני שולח את תודתי העמוקה למנהלי פרוג.

• הוסף לסימניות
אין לי עדיין פרוג זהב. וגם אז, איך אני אמורה לבנות את האתר, מישהו יודע על הדרכה טובה, נכונה ומדויקת בעברית?

• הוסף לסימניות
פרוג נותנת לכל אחד כ15 סוגי אתרים שבנויים כבר
שצריכים רק לשנות את התוכן.

יש הרבה הדרכות בפורום

• הוסף לסימניות
לסיכום:

יש לך שתי אפשרויות:

1- לשלוח קבצים, עדיף כ-PDF, שיהיה נוח לדפדף ולהתרשם, ושלא יצטרכו כל פעם לפתוח קובץ ולסגור קובץ (מה שיקרה אם תשלחי JPGים).

2- לפתוח אתר זמני (כמובן עד שתבני את האתר הקבוע והמדהים שלך) ובו לאחסן את העבודות הטובות שלך, ולשלוח קישור למי שמבקש.
יש הרבה מאד אתרים שמציעים אחסון חינמי של תיקי עבודות. שלי מאוחסן באופן זמני ב- http://carbonmade.com ויש עוד אתרים.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יש אשכול שלם של חברים שכבר בנו את האתרים שלהם.

גם לדעתי אין דבר יותר טוב מזה, גלריה מסודרת ויפה של כל העבודות, ושולחים לינק בכל הודעת מייל, פשוט חלום.

אני עוד לא הגעתי לזה.

נ.ב. משום מה אני עדיין 'כחולה' ולא הוזהבתי עדיין...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה