כללי תיק עבודות

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להסביר לי איך אני מעלה תיק עבודות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה.

אני הולך לנסות את זה.

• הוסף לסימניות
עיינו בתיק העבודות

הגיבו לתיק העבודות שלי....

• הוסף לסימניות
ואוו יפה
אם פרסמת כי אתה מעוניין לשמוע ביקורת אז תעלה לפה
קשה להשתלט על כל כך הרבה תמונות
תיק עבודות יפה

• הוסף לסימניות
משוב לתיק העבודות

האהבתי את שילובי התמונות ואת האוירה, בברכי נפשי הייתי מורידה את הווילון האדום לדעתי הוא קצת תקוע.השאר מאד יפה ומדבר

• הוסף לסימניות
נאה התיק עבודות! נאה!
גומרים את ההלל!

• הוסף לסימניות
יפהיפה! מקצועי ומיוחד מאד

בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים והמעירים.

לגבי ההערה בענין הווילון - הווילון עשוי לקיר הסוכה והוא בתשלובת של כמה שלטים הנושאים את הוילון הזה , על כן בכדי להבין את השילוב אאלץ להעלות את שאר השלטים שבסדרה.

בכל אופן תודה.

• הוסף לסימניות
יפה. רואים אמנות אמיתית.

• הוסף לסימניות
גם אני מנסה ולא מוצא..

אין לי??????????

• הוסף לסימניות
עבודה נהדרת רואים את ההשקעה

נפגוש את זה למכירה בדוכני סוכות?
זה מדהים !!!!

• הוסף לסימניות
לא, מצטער, זה עבודה פרטית - אמנם ימכרו את זה לחברות ואנשים פרטיים - על ידי חברת שלטי ישראל בע"מ , בכל אופן תודה על המחמאות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה