בלסטון מותג שווה?יש תיק של BLUSTON,
הוא שחור ומגיע עם 4כיסויים צבעוניים.
מאד יפה! הכלות מאד אוהבות!
ורוד,קאמל,שחור ולשמנת. הבסיס שחור והרצועה חוליות זהב אם אני לא טועה.
הגודל שלו מאד מוצלח לא קטן מדי [נכנס מצלמה] ולא גדול ומגושם.
נראה לי יש חנות מעל BLEW בירמיהו יש להם את זה.
ןיש את CHANIS למטה יותר מול תנובה, יש להם כל מיני תיקי מותג אולי תמצאי שם.
בהצלחה!
ותמיד את יכולה לתת פתק החלפה!
יש לך תיקים בסגנון הזה?בני ברק ומשלוח עוזר לך?
אני יכולה לשלוח תמונות במייל.
צפה בקובץ המצורף 1961753צפה בקובץ המצורף 1961754
יש לך תיקים בסגנון הזה?
לאו דווקא בכזה צבע או של guess חשוב לי בעיקר הצורה
שחור עם כיתוב יש לך?יש לי כזה בשחור. עם הפאוץ או בלי.
צפה בקובץ המצורף 1961768צפה בקובץ המצורף 1961769צפה בקובץ המצורף 1961767צפה בקובץ המצורף 1961766
תעברי למייל בחתימה, בסדר?שח
שחור עם כיתוב יש לך?
מה העלות ואיפה את בבני ברק?
אשמח לתמונות למייל ולמחירים (שלחתי לך מייל)בני ברק ומשלוח עוזר לך?
אני יכולה לשלוח תמונות במייל.
צפה בקובץ המצורף 1961753צפה בקובץ המצורף 1961754
מתי?אשמח לתמונות למייל ולמחירים (שלחתי לך מייל)
לא כבר בצהריםמתי?
מעכשיו אני לא רואה.
שלחתי לך גםמתי?
מעכשיו אני לא רואה.
תקפיצי לי?לא כבר בצהרים
?ולנטינו מותג מוכר?
לא מדי.
מותג איטלקי, נחשב מאד אצל מי ש ב א מ ת מבין במותגים.ולנטינו מותג מוכר?
גאס נקרא יותר?מותג איטלקי, נחשב מאד אצל מי ש ב א מ ת מבין במותגים.
'גס' לא מגיע לקרסוליים של ולנטינו.
גאס זה מותג די פשוט וזול בעולם הגדולגאס נקרא יותר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים