תיק קטן למצלמה

• הוסף לסימניות
יש לי תיק גדול למצלמה שבו אני מכניסה את כל הציוד שלי כמעט, מצלמה עדשות פלשים וכו'
אך בשימוש יומיומי הוא מאוד כ-ב-ד ולא נוח ליציאות קלילות שבו אני רוצה לצאת עם המצלמה לשימוש חובבני,
הייתי רוצה לקנות תיק קטן שבו יכנס רק מצלמה ועדשה אחת (לרוב אני משתמשת ב24-70) ואולי לפעמים גם פלש.
חיפשתי באיביי ונאבדתי שם עם כל הסוגים ולא ידעתי מה באמת יתאים לצרכים שלי...
יש המלצות? אני מעדיפה של לאופרו או קטה.
תודה:)

• הוסף לסימניות
אני משתמשת ביום יום בתיק הזה של KATA דגם DC439 :
צפה בקובץ המצורף 197879
והוא מכיל בדיוק מה שצריך לשליפה וצילום מהיר,
כולל פלש, סוללות וכרטיסים רזרביים, פילטרים ו"חמרי ניקוי" :)

קבצים מצורפים

• 2013-11-11_234023.jpg
    KB 59 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;1287432:
אני משתמשת ביום יום בתיק הזה של KATA דגם DC439 :
צפה בקובץ המצורף 197879
והוא מכיל בדיוק מה שצריך לשליפה וצילום מהיר,
כולל פלש, סוללות וכרטיסים רזרביים, פילטרים ו"חמרי ניקוי" :)

תודה!
נראה טוב!
אבדוק את זה באיביי...

ובלונים- אני כבר הספקתי לשבוע מקמרה שבבנין כלל, אם לשם את מתכוונת.:eek:
ואני רוצה לשמוע המלצות על סוגים מסוימים כי אני רוצה לקנות באיביי.

• הוסף לסימניות
יש לי תיק כזה כמו של לאה -מרוצה ממנו מאוד וקניתי אותו בקמרה לפני 6 שנים ועד היום נראה חדש

• הוסף לסימניות
יש לי תיק של לאופרו כבר 15 שנים,מצב מעולה,הרוכסנים חזקים אפילו שלפעמים זה נראה שיתפוצץ וזה לא קורה,הם אמרו אחריות לכל החיים וכנראה שזה עומד בהבטחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בלונים;1287424:
יש תיקים מכל הגדלים בחנות CAMMERA ביפה[י-ם]
יש לקמרה 3 סניפים בי-ם
יפו
מלחה
הר החוצבים.

(האמור לעיל אינו בגדר המלצה אלא הבהרה בלבד.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1287947:
יש לי תיק של לאופרו כבר 15 שנים,מצב מעולה,הרוכסנים חזקים אפילו שלפעמים זה נראה שיתפוצץ וזה לא קורה,הם אמרו אחריות לכל החיים וכנראה שזה עומד בהבטחה.

התיק הנוכחי שלי הוא של לאופרו, באמת מעולה ונוח לשימוש, אני מחפשת משהו קטן יש לך המלצה על דגם מסוים?

נכתב ע"י דבורי צלמת;1288009:
יש לי תיק צד קטן לואופרו (nova 140 aw)למכירה אם את רוצה.מתאים למצלמה פלוס עדשה גדולה ופלש.

אשמח לשמוע פרטים..

• הוסף לסימניות
lowepro slingshot 202 aw
קניתי אותו, נכנסים לי פנימה, גוף עם 24-70 85 50 פלאש ועוד ....
השליפה נוחה, הישיבה על הגב קצת פחות (לי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;1288261:
lowepro slingshot 202 aw
קניתי אותו, נכנסים לי פנימה, גוף עם 24-70 85 50 פלאש ועוד ....
השליפה נוחה, הישיבה על הגב קצת פחות (לי)

תודה, יש לי משהו גדול.
מחפשת משהו הכי קטן שאפשר שיכנס בו מצלמה, עדשה אחת ופלש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה