התייעצות תיק רפואי מלא - האם הייתים מבקשים או מקשיבים בקול העורך דין?

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
אחרי נזק זמני בתוקפו שנגרם בעקבות רשלנות - הכוללת דחית טיפול קריטי במרפאת השניים , אבחון שגוי ממש , ועוד
העו''ד רוצה לראות קודם את התיק הרפואי, ולהכריע.
אני יודעת שכחלק מחוסר המקצועיות ששורר במרפאה הזו אם לא אבקש את המסמכים המלאים עכשיו - כנראה שלא אקבלם כשארצה.
ועם זאת טוען העורך דין בפשטות שהוא לא היה נוהג כך.

האם נראה לכם צודק ? אני חוששת שבמקרה שעורך דין זה לא יוכל לעזור לי מסיבה כזו או אחרת ,
ואאלץ לפנות לעורך דין אחר,
אז כן כבר אצטרך תיק רפואי מלא - מלא (כולל שיחות תור טלפוניות) ואז אפספס את הרכבת ..
כי עכשיו אני משלמת להם בו זמנית עם בקשת התיק והם 'בכיס' שלי.
שאלה נוספת - אולי רעיון אמצע - חוקי או שהגיוני להתנות את שחרור השקים בקבלת כל התיעוד הרפואי בהמשך?

זה ממש דחוף
צריכה לשלם מחר ולבקש את התיק שלי.
תזכו למצוות
ותודה מראש

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
אחרי נזק זמני בתוקפו שנגרם בעקבות רשלנות - הכוללת דחית טיפול קריטי במרפאת השניים , אבחון שגוי ממש , ועוד
העו''ד רוצה לראות קודם את התיק הרפואי, ולהכריע.
אני יודעת שכחלק מחוסר המקצועיות ששורר במרפאה הזו אם לא אבקש את המסמכים המלאים עכשיו - כנראה שלא אקבלם כשארצה.
ועם זאת טוען העורך דין בפשטות שהוא לא היה נוהג כך.

האם נראה לכם צודק ? אני חוששת שבמקרה שעורך דין זה לא יוכל לעזור לי מסיבה כזו או אחרת ,
ואאלץ לפנות לעורך דין אחר,
אז כן כבר אצטרך תיק רפואי מלא - מלא (כולל שיחות תור טלפוניות) ואז אפספס את הרכבת ..
כי עכשיו אני משלמת להם בו זמנית עם בקשת התיק והם 'בכיס' שלי.
שאלה נוספת - אולי רעיון אמצע - חוקי או שהגיוני להתנות את שחרור השקים בקבלת כל התיעוד הרפואי בהמשך?

זה ממש דחוף
צריכה לשלם מחר ולבקש את התיק שלי.
תזכו למצוות
ותודה מראש
לא לגמרי הצלחתי להבין את השאלה
אבל אם יש לכם אפשרות לבקש את התיעוד מה הצד שלא לבקש אותו?

• הוסף לסימניות
לא לגמרי הצלחתי להבין את השאלה
אבל אם יש לכם אפשרות לבקש את התיעוד מה הצד שלא לבקש אותו?
הוא טוען שעדיף ככה
לא רצה לנמק מידי
כן הסביר שהם יראו שאני מבקשת תיעוד מלא מלא הם יפעלו בכל הכח כדי לטרפד את התביעה.
:rolleyes: :rolleyes::rolleyes:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה