- הוסף לסימניות
תודה .כייף שיש בת להכין לה דברים מתוקיםאת לא גומרת להפתיע
תיק מתוק וקולי
והם מתחרות אורך של הצמות? חח
תודה על המחמאה!מתוק מתוק.
כשזה על הבת שלך זה מתוק - יותר.
כן תנסי ... זה ממכר..מתוק כל כך.
אהבתי, בא לי לנסות גם.
נשתף אותך כשזה יקרה.
אני רוצה!כל חברהשלה שמגיעה אלינו אני שואלת אותה אם היא רוצה גם תיק כזה במקרה...מדגדג לי בידיים להכין עוד...
אני יכולה לתפור לך !אני רוצה!
ממש ממש מתוק
אהבתי את ההתאמה של הצמות לתיק![]()
זה נכוןוואו. חמוד אימים!
תקשיבי, זה תיק שאי אפשר לפספס.
כל מי שילך ברחוב ויראה ממרחק קילומטר את העיניים הענקיות והצמות המתנדנדות האלו,
יזהה בשניה: יו הנה הבת של רותי12!!!
(ואם היא תתוצפת באמצע סחיבה של איזה כיסא בלי רגליים או שידה בלי מגירות,
אז זהו. הזיהוי יתאמת סופית.)
רק אומרת.
כן ממש התלהבה.וואו רות את לא נורמלית מה זה המתיקות הזאתי???
מותק של דבר, בטוחה שהבת שלך היתה בעננים![]()
תודה על הפרגונים שלכםוואו רות את לא נורמלית מה זה המתיקות הזאתי???
מותק של דבר, בטוחה שהבת שלך היתה בעננים![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים