כללי תיראו משהו יפה...

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• להרעיש את הנשמה1.jpg
    KB 96.9 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
מרשים ויפה

• הוסף לסימניות
להרעיש באמת יפה ומרעיש

• הוסף לסימניות
ביצוע מיוחד!
(אני הייתי בוחרת בגוון אחר מאשר סגול)

• הוסף לסימניות
מיוחד מיוחד!!!

• הוסף לסימניות
יפה ומרשים!
התספרי על הטכניקה!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד. מלא אוירה.
כדאי לשפץ את ההשתקפות כדי שיהיה מושלם

• הוסף לסימניות
וואו!!
ובטח שסגול. סגול זה הכי "נשמה" שיש...

לי המשפט "להרעיש את הנשמה" לא עושה לי טוב.
אני דוקא הייתי מחפשת שירים "להרגיע את הנשמה"
אבל זה כבר ממש ממש לא קשור לעיצוב שממש ממש מדהים!!!

• הוסף לסימניות
מדהים! לעניות דעתי הקומפוזיציה תהיה יותר מעניינת אם הקשתות למטה לא יהיו שוות במיקום, בזוית..

• הוסף לסימניות
במבט ראשון ביצוע יפה ומרהיב - בחירת צבעים מוצלחת ביותר, משהוא לא כל כך מסתדר לי עם שירי רגש ונשמה ולהרעיש. המילה להרעיש צריכה לבטא זעזוע, רעש. לטעמי העיצוב של הכיתוב צריך להיות מקוטע או מעוצב בקווים שבורים ולא כפי שבוצע כאן כמשהוא יציב

• הוסף לסימניות
מאד נחמד

• הוסף לסימניות
נהדר-
הצבע, האותיות, האוירה!
רב הצלחות!

• הוסף לסימניות
זה מיוחד מדהים.
.... הכל מושלם

חוץ מהה' שנוטה לרחף מעט?

• הוסף לסימניות
בסייעתא דשמיא
לענ"ד לדיסק שירי רגש מתאים יותר "להרגיש" מאשר להרעיש אבל העיצוב והגרפיקה מיליון דולר

• הוסף לסימניות
מדהים.
אני מצטרפת לאופוזיציה שהתנגדה למילה להרעיש
רעש הוא בגדול מובן שלילי
לא מתאים במיוחד לשירי נשמה אפילו סוערים...
העיצוב מקסים

• הוסף לסימניות
ושכחתי להעיר
שברקע המרכזי יש מראה של מיקוד
מה שדא"ג מזכיר לי יריית אקדח או משהוא כזה
תבדקו אם זה מתאים:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה