דרוש מידע תירוץ של חברת דן? או משהו אמיתי? אפשר לעבור ברחוב חזו״א?

• הוסף לסימניות
חיפשתי בגוגל מפות מסלול מסוים..
והנה התוצאה המפתיעה:
Screen Shot 2025-04-10 at 20.25.35.png

• הוסף לסימניות
חיפשתי בגוגל מפות מסלול מסוים..
והנה התוצאה המפתיעה:
צפה בקובץ המצורף 1942475
אחרי קריאה נוספת, אפשר לשים לב שכתוב כך:
עקב זריקת אבנים ביום שלישי!?!!? 8/4
הקו יהפך לסיבובי ביום חמישי 10/4 מתחילת השירות ועד סופו!?!
@מנוי פרימיום יש לכם דרך לבדוק אם אכן כך היה בפועל, או שזה רק קשקוש של גוגל?

• הוסף לסימניות
באתר של חברת דן לא מופיע שום דבר כזה
זה היחיד שמצאתי על קו 5 בימים האחרונים
1744321886615.png

• הוסף לסימניות
קוי 2, 5, 6 פועלים במתכונת סיבובית כאשר לחברה אין אפשרות לעמוד בלו"ז בעקבות עומסי תנועה כבדים בב"ב
כל השאר - תירוצים

החלופה הסיבובית של קו 2 הופיעה בכל היישומים כבר ביום ראשון השבוע (06/04/2025)

• הוסף לסימניות
הרבה פעמים בבין הזמנים הקווים הופכים לסיבוביים בגלל העומס ואי יכולת לעמוד בזמנים.

• הוסף לסימניות
קוי 2, 5, 6 פועלים במתכונת סיבובית כאשר לחברה אין אפשרות לעמוד בלו"ז בעקבות עומסי תנועה כבדים בב"ב
כל השאר - תירוצים

החלופה הסיבובית של קו 2 הופיעה בכל היישומים כבר ביום ראשון השבוע (06/04/2025)
תודה רבה על המענה!

אבל לדעתי זה לא קשור כלל לעומס, אלא לזלזול בתושבי ב"ב,
והראיה, שבחוה"מ הכבישים בב"ב ריקים ממש, והמסלול לוקח חצי מהזמן!!
ובכל זאת הקווים סיבוביים, מה שפוגע מאוד בנוסעים מכיוון ובקו 5 יורדות 8 תחנות נסיעה לכל צד!

ומה שיותר חמור, אין אף שילוט בתחנות שמודיע על ביטול התחנה לשבוע שלם!,
לדעתך איפה אפשר להתלונן על זה?

{בעבר פניתי למשרד המבקר, אבל הם כתבו לי שהם פתחו את האתר של דן ושם זה כבר לא מופיע {שבועיים לאחר החג} אז צריך להביא להם ראיה אחרת שזה קרה, וכמובן שלא היה לי..}

{לפי דעתי קיים קו כזה בארסנל של דן כקו קיים כל הזמן {5ב} והם מפעילים את זמני הנסיעה שלו מתי שהם רוצים על חשבון הקו הרגיל, ובצורה כזו הם נמנעים כביכול ממעבר על רישיון הקו, אלא שברור כשמש שזה לא תקין השאילה מה עושים?}

• הוסף לסימניות
לדעתך איפה אפשר להתלונן על זה?

{בעבר פניתי למשרד המבקר, אבל הם כתבו לי שהם פתחו את האתר של דן ושם זה כבר לא מופיע {שבועיים לאחר החג} אז צריך להביא להם ראיה אחרת שזה קרה, וכמובן שלא היה לי..}

לפי דעתי קיים קו כזה בארסנל של דן כקו קיים כל הזמן {5ב} והם מפעילים את זמני הנסיעה שלו מתי שהם רוצים על חשבון הקו הרגיל, ובצורה כזו הם נמנעים כביכול ממעבר על רישיון הקו, אלא שברור כשמש שזה לא תקין השאילה מה עושים?
משרד התחבורה קובע עבור חברת דן מתי להפעיל את החלופות הסיבוביות של קווי 2,5 ו-6. חברת דן חייבת להפעיל את הקו הרגיל ואת החלופות הסיבוביות לפי לוח זמנים שנקבע על ידי המשרד בשיתוף עם חברת דן, אך ודאי שלא לפי החלטה עצמאית של דן. מידע על הלו"ז של החלופות הסיבוביות מופיע בכל יישומי המידע, כולל קל-קו, מספר ימים קודם לכן.
נוסע שפנה למשרד התחבורה קיבל את תגובת המשרד כי אין הודעה בתחנות היות ואין שינוי בתחנות (זה כמובן לא נכון).

מספרי קווים וחלופות אכן נשארים קבועים לאורך שנים, במידה והם פעילים מידי תקופה.

• הוסף לסימניות
משרד התחבורה קובע עבור חברת דן מתי להפעיל את החלופות הסיבוביות של קווי 2,5 ו-6. חברת דן חייבת להפעיל את הקו הרגיל ואת החלופות הסיבוביות לפי לוח זמנים שנקבע על ידי המשרד בשיתוף עם חברת דן, אך ודאי שלא לפי החלטה עצמאית של דן.
אז ככה, עליתי לאוטובוס {5} בחוה״מ ברחוב בן יעקב על דעת שהוא סיבובי ותיכף יפנה חזרה למעייני הישועה..
ואכן מערכת הכריזה הודיעה שהתחנה הבאה ב״אשל אברהם״.

אלא שהנהג המשיך בנסיעה כרגיל, וכשהפעלתי מחאה בעניין, הראה לי הנהג הודעה בוואצפ של הנהגים, שהסדרן מודיע כל כמה שעות במידת הצורך האם לחתוך חלק מהמסלול או לא, והשינוי היחיד הוא שבכל מקרה זה סיבובי ולא שני טורים בגלל חסר בנהגים בחוה״מ..

אגב שאר הנוסעים באוטובוס ממש זעמו עלי שניסיתי כביכול להסית את הנהג לחתוך חלק מהמסלול, אף לא אחד מהם ידע על השינוי!! והיו כעשרה ויותר נוסעים ומשפחות כולל מבוגרים ונשים עם ילדים קטנים!

מספרי קווים וחלופות אכן נשארים קבועים לאורך שנים, במידה והם פעילים מידי תקופה.
לי זה נראה כמו הזייה וזלזול גדול מאוד, ולא מינהל תקין בכלל, תקן אותי אם אני טועה..
יש לך עוד דוג׳ אחת בכל רחבי הארץ לדבר כזה?! לא נראה לי שקיים וזה כבר אומר הכל, חייבים לערב מישהו שיעצור את זה!

• הוסף לסימניות
אז ככה, עליתי לאוטובוס {5} בחוה״מ ברחוב בן יעקב על דעת שהוא סיבובי ותיכף יפנה חזרה למעייני הישועה..
ואכן מערכת הכריזה הודיעה שהתחנה הבאה ב״אשל אברהם״.

אלא שהנהג המשיך בנסיעה כרגיל, וכשהפעלתי מחאה בעניין, הראה לי הנהג הודעה בוואצפ של הנהגים, שהסדרן מודיע כל כמה שעות במידת הצורך האם לחתוך חלק מהמסלול או לא, והשינוי היחיד הוא שבכל מקרה זה סיבובי ולא שני טורים בגלל חסר בנהגים בחוה״מ..
החברה חייבת לעדכן את הנוסעים על כל שינוי, והוראות סדרן לנהגים בלי מסירת המידע לנוסעים באופן רשמי אינן חוקיות לכאורה. יש בהחלט עילה להגשת תלונה למשרד התחבורה -

יש לך עוד דוג׳ אחת בכל רחבי הארץ לדבר כזה?! לא נראה לי שקיים וזה כבר אומר הכל, חייבים לערב מישהו שיעצור את זה!
מומלץ לפנות למבקר המדינה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה