שיתוף בתהליך תישארו בבית.

• הוסף לסימניות
אני בבידוד בית.
מפה לשם, מסתבר שיכולים לצאת מזה כמה דברים טובים ;)

סקיצה ראשונית של הרעיון:
Screenshot_2020-03-19-22-19-03.png

קו:
Screenshot_2020-03-19-22-19-45.png

צביעת פלאט:
Screenshot_2020-03-19-22-21-15-1.png

הצללות ותאורה:
2020-03-19 22.26.44.png

צבע אווירה:
2020-03-19 23.08.48-1.png

התוצר הסופי:
2020-03-19 22.37.30.jpg

סך הכל היה ממש נחמד. רצוי לשתף ולהפיץ לזיכוי הרבים. בברכת 'והסירותי מחלה מקרבך'...

הערות, הארות ושיפורים יתקבלו בברכה.

• הוסף לסימניות
אני בבידוד בית.
מפה לשם, מסתבר שיכולים לצאת מזה כמה דברים טובים ;)

סקיצה ראשונית של הרעיון:
צפה בקובץ המצורף 625064
קו:
צפה בקובץ המצורף 625065
צביעת פלאט:
צפה בקובץ המצורף 625067
הצללות ותאורה:
צפה בקובץ המצורף 625069
צבע אווירה:
צפה בקובץ המצורף 625093
התוצר הסופי:
צפה בקובץ המצורף 625096

סך הכל היה ממש נחמד. רצוי לשתף ולהפיץ לזיכוי הרבים. בברכת 'והסירותי מחלה מקרבך'...

הערות, הארות ושיפורים יתקבלו בברכה.
ואוווווווווווווווווווווווו, מהמםםםםםםםםם :eek: :eek:

• הוסף לסימניות
זו תעמולה כלפי פנים. כי בינינו, אנשים שומרי תומ''צ זלזלו בהוראות בצורה מחפירה. ומי יודע כמה נרצחו במישרין או בעקיפין כתוצאה מאותם אנשים
100% אמת! אני יכול לספר לך סיפורים ישירים על אבא שסיפר בביהכ''נ בשבת שהבן שלו עם חום גבוה ומשתעל, והוא בא להתפלל..
עשית את זה מידי טוב!
אבל אני פשוט מתאר לעצמי את עיוות ליברמן וחבר מריעיו רואים את הקריקטורה הזאת - מגחך ואומר: 'זה ברור! כבר מזמן ידעתי שכל הצרות קשורות אליהם..'
יש דברים אולי שעדיף שלא יצאו מהבית..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה