מידע שימושי תכל'ס, איזה פנסיה מומלצת לי?

• הוסף לסימניות
ראיתי שיש אשכול רחב בנושא, אבל לא הצלחתי להבין מה הכי כדאי.

אני אמורה לפתוח פנסיה בקרוב ואשמח לדעת על איזה קרן פנסיה יש הכי הרבה המלצות

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
מה הקשר בין המלצות לקרן פנסיה?
אם אתם לא מבינים בזה עדיף לכם להתייעץ עם יועץ פנסיוני.

אם אתם קצת מבינים, יש אשכול גדול בנושא בפרוג.
כמו"כ תוכלו להשוות תשואות בין הקרנות שבכשרות עליה אתם סומכים, באתר פנסיה נט.
ולבדוק את דמי הניהול באתרי החברות השונות. או בטלפון מולם (בדר"כ ניתן להשיג הטבה בטל').

• הוסף לסימניות
כל מי שפותח קרן פנסיה הולך ליועץ פנסיוני?? לא ניראה לי...

באתי רק לשמוע המלצות על כאלו שנמצאים בפנסיה מסוימת ומרוצים.

אשמח לשמוע המלצות.

• הוסף לסימניות
מה שידוע לי שבגדול אין הרבה הבדל חוץ מהנושא של דמי ניהול לחפש את הזול ביותר (לפעמים אם עובדים דרך ארגון חזק וגדול יש להם הטבות מול חברות מסוימות למשל להסתדרות מורי אגו"י יש הסכם טוב מול הראל)
מבחינת כשרות גלאט הון יש רק בהראל פסגות ומיטב דש אבל הבד"ץ יש גם בעוד חברות

• הוסף לסימניות
אני עברתי לאחרונה לסוכן מדהים שגם מאוד זול וגם שירות מאוד טוב ונראה לי ממש מצווה לפרסם שזה חיסכון כספי עצום במצטבר,
חוץ מזה שמצאתי שהייתי לא במסלול הלכה אפילו שהייתי בטוח שכן...
המייל שלו הוא AA0504168687 שטרודל גימל נקודה קום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה