מידע שימושי תכלס איך מזמינים הזמנות מחו"ל עם דירקט של בנק הדואר

• פותח הנושא RAME
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עשיתי חיפוש באשכולות על נושא זה ולא מצאתי תשובה מידי
אז השאלה היא :אם יש לי דירקט עם 16 ספרות ויש עליו ציפ זהב כזה
ותכלס לא הצלחתי דרך שיין ולא דרך אלי אקספרס
מה עלי לעשות (בלי להלוות או לבקש ממישהו וכו)
1 האם שווה ומאובטח לפתוח דרך חשבון פייפאל
2 ואם כן הבנתי שצריך אסאמאס(אם אין ברירה יש לי אסאמאס דרך ימות המשיח שמגיע הודעות קוליות לטלפון כשר האם זה מספיק ? ז"א למה צריך מספר אס אמאס? מה שולחים?)
3 וגם האם לא לוקחים שם עמלות לא רוצה שיקחו לי כלום על מה שלא מזמינה

תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
אם החשבון מתנהל בבנק הדואר, ניתן לבצע רכישות רק באתרים ישראליים.

אסמכתא:

• הוסף לסימניות
עשיתי חיפוש באשכולות על נושא זה ולא מצאתי תשובה מידי
אז השאלה היא :אם יש לי דירקט עם 16 ספרות ויש עליו ציפ זהב כזה
ותכלס לא הצלחתי דרך שיין ולא דרך אלי אקספרס
מה עלי לעשות (בלי להלוות או לבקש ממישהו וכו)
1 האם שווה ומאובטח לפתוח דרך חשבון פייפאל
2 ואם כן הבנתי שצריך אסאמאס(אם אין ברירה יש לי אסאמאס דרך ימות המשיח שמגיע הודעות קוליות לטלפון כשר האם זה מספיק ? ז"א למה צריך מספר אס אמאס? מה שולחים?)
3 וגם האם לא לוקחים שם עמלות לא רוצה שיקחו לי כלום על מה שלא מזמינה

תודה רבה מראש
ניתן להחזיק כרטיס נטען של בנק הדואר לצרכים כאלו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה