עד 40 תמונות כל 3 שעות...את התשובה הרשמית אני יודע.
גם את החישוב בטבלה המפורסמת אני יודע.
אני רוצה מידע מניסיון אישי -
יש כאן למישהו?
כמה אפשר *באמת* ביום?
---
הזוי משלמים 20$...
ולא מגלים לך על מה שילמת!
צפה בקובץ המצורף 1959764
במנוי המדובר???מעולם לא נתקלתי במגבלה.
הוא נותן כמה שאתה רוצה
לא הבנתי.כשאני מתכתבת איתו תמיד אחרי יום שלם הוא אומר שלא יכול לשלוח סקיצה כי עברתי את המגבלה
ועדיין לא שלח אף פעם סקיצה או תמונה אחת לא.
יכול להיות שלא, אף פעם לא ספרתי.ועברת את ה200???
טוב, מבין אותך.יכול להיות שלא, אף פעם לא ספרתי.
מצוין. זה הנתון שהיה הכי חשוב לי.את ה40 בשלוש שעות נראה לי שכן עברתי
מסכים מאוד.יש מעלה גדולה מאוד ליצירה של תמונה בשרשור ארוך שבו הוא מביא לך ווריאציות שונות, דבר שבחשבונות שונים לא תצליח לעשות.
ציינתי שזה בהקשר למגבלת ה3 שעות.איך חמישים תמונות בחינם עדיף על מאתיים בתשלום? לא הצלחתי להבין.
כנראה.כמו שבחינמי זה לא באמת מוגבל לשבע, כך גם בתשלום, אולי הם שומרים את זה לזמני עומס.
דוקא השתפר מאוד.יש דרך לזרז תהליכים עם פתיחת התמונות בנטפרי?
כל תמונה לוקח לו זמן להטען.. עד שנבדק
יש דרך? או רק סבלנות?
מה הכוונה?אפוא אני יכולה לבקש חינמי?
אשמח לקישור
ב. אפשר לבקש ממנו תיאור של התמונה, ואז לעשות העתק הדבק וזה ממשיך מאותו מקום.יש מעלה גדולה מאוד ליצירה של תמונה בשרשור ארוך שבו הוא מביא לך ווריאציות שונות, דבר שבחשבונות שונים לא תצליח לעשות.
19???אני הייתי היות כל היום על זה בחינמי, עשיתי עבודות בתשלום.
מסקנות:
א. כמות התמונות לא תלויה בכלום, סתם משתנה. עשיתי 3 חשבונות, אחד נתן לי 19 אחד 5 ואחר 11
זה בדיוק מה שעשיתי עד עכשיו.ב. אפשר לבקש ממנו תיאור של התמונה, ואז לעשות העתק הדבק וזה ממשיך מאותו מקום.
מוזר.קרה לי משהו מוזר, שכתבו לי באמצע שאני משתתפת בניסוי והראו לי שתי וראציות של התמונה שביקשתי, אחת רגיל, ובאחת הוא ניסה כאילו להכניס רגש על ידי האור וכזה, וביקשו ממני לבחור אחת, ומחקו את השניה.
פשוט פותחים בכרטיסיה נפרדת ושומרים על המחשבוהכי מעצבן וקמצני שהם מוחקים את התמונה השנייה![]()
לא הבנתי.פשוט פותחים בכרטיסיה נפרדת ושומרים על המחשב![]()
קרה לי משהו מוזר, שכתבו לי באמצע שאני משתתפת בניסוי והראו לי שתי וראציות של התמונה שביקשתי, אחת רגיל, ובאחת הוא ניסה כאילו להכניס רגש על ידי האור וכזה, וביקשו ממני לבחור אחת, ומחקו את השניה.
כשמופיעים התמונהלא הבנתי.
מה בדיוק לעשות עם הכרטיסייה - מה זה יעזור?
זה מופיע ביחד, בשיחה אחת.
>>>
זכור לי שלא.כשמופיעים התמונה
לחצן ימיני
פתח תמונה בכרטיסיה חדשה
ואז בכרטיסיה החדשה
לחצן ימני
שמירה תמונה בשם
ואז שימחק מה שהוא רוצה
התמונה שמורה על המחשבב
איך אומריםזכור לי שלא.
התמונה בדרך כלל לא מופיעה עדין.
מה שרואים זה הריבוע עם הכיתוב על התהליך ליצירת התמונה.
ולאחר מכן יש לבחור, מראש, את האופציה המועדפת.
---
יתכן שאם הייתי מחכה היית מקבל כמו שציינו למעלה.
בקיצור, כנראה פספסתי משהו.
אבדוק אם הטריק שלך עובד - אעדכן.
תודה.
![]()
נכון! על הכול.........19???
זה המון.
זה בדיוק מה שעשיתי עד עכשיו.
קומבינה מצוינת.
מוזר.
מה כתבת?
---
והכי מעצבן וקמצני שהם מוחקים את התמונה השנייה![]()
הוא עושה את זה מדי פעם, בלי קשר למה שכותבים לו כדי להתפתח ולהבין מה המשתמש רוצה.קרה לי משהו מוזר, שכתבו לי באמצע שאני משתתפת בניסוי והראו לי שתי וראציות של התמונה שביקשתי, אחת רגיל, ובאחת הוא ניסה כאילו להכניס רגש על ידי האור וכזה, וביקשו ממני לבחור אחת, ומחקו את השניה.
הם לא מוחקים למטה כתוב 1/2 (תגובה 1 מתוך 2) צריך ללחוץ על החץ זה יראה את התמונה השנייהוהכי מעצבן וקמצני שהם מוחקים את התמונה השנייה![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים