דרוש מידע תכלס - - מה הטיולון הטוב ביותר?

• הוסף לסימניות
מבחינת חוזק, קל לניקוי, שלדה שלא נשרטת, וקל לקיפול.

• הוסף לסימניות
זה או יויו או בוגבו בטרפלי.
שתיהן חזקות, וקלות לניקוי
הבטרפלי הרבה יותר קלה לקיפול בהשוואה ליויו אבל יש לה חלק מקדימה שקצת נשרט - באופן לא בולט.
(אפשר לטשטש אותו עם טוש מתאים).

• הוסף לסימניות
כן, אבל אם את לא יכולה לשים שום דבר ששוקל יותר מבקבוק של תינוק, טיטול ומגבונים מאחורה, והמושב נמוך נורא ככה שהסל קטן ולא פרקטי- אז זה לא שווה את זה. היה לי את החיקוי שנראה ממש כמו האמיתי, הייתי מאוכזבת ממש, אבל לפחות שילמתי על זה 350 ולא 1600 לפחות רק על טיולון.

• הוסף לסימניות
ממתי הקיפול של היויו קשה?
אל תשכחו שיויו קלה יותר מהבטרפליי
לא אמרתי שהקיפול של היויו קשה,
אמרתי שהוא יותר קשה משל הבטרפלי ..
את הבטרפלי מקפלים פשוט בלחיצה אחת ביד אחת, לי למשל זה משמעותי,
כי אני מקפלת את העגלה עם הילד על הידיים הרבה.
למשל אם אני צריכה לרדת במדרגות יותר קל לי לקפל את העגלה ולסחוב אותה עם הידית כמו תיק.
בקשר למשקל לא יודעת, לי הבטרפלי לא כבדה.
היא מתכסבת באותה קלות של היויו....
אבל יותר יציבה.
מה שכן ליויו אפפשר גם לחבר אמבטיה, מה שלא אפשרי לבטרפלי ויש כאלו שזה שיקול משמעותי עבורם.

יש גם עוד עגלות זולות יותר משמעותית, לא יצא לי לנסות ולבדוק אבל יכול להיות שיתאים לך

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום על ווינג של סילבר קרוס.
אבל הבנתי שהיא אוזלת בחנויות, ואין יצור נוסף.
אז כדאי להזדרז.

• הוסף לסימניות
יש עינין של גישה בעגלות.
ההורים שלי למשל לא השקיעו בעגלות, הם קנו תמיד משהו יפה וזול.
אבל הזול היה שווה זול, ואף עגלה לא החזיקה מעמד ליותר מילד או קצת יותר.
אז הם קנו בכל פעם עגלה חדשה, הם לקחו את זה בחשבון מראש שעגלה זולה לא תחזיק מעמד הרבה זמן...

אני העדפתי להשקיע בבוגבו מתוך מחשבה שהיא איכותית יותר ותשמש אותי בעז"ה הרבה בהמשך.

כלכלית זה יוצא פחות או יותר אותו מחיר.

• הוסף לסימניות
אני ממש ממליצה על הטיולון של מאם טיק טק כל הבד של העגלה מחובר בטיקטקים קל לפרק לכבס ולחבר ומתקפלת ביד אחת בקלות!!
b832298ae9b39683457d8efaf92a679e.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה