מידע שימושי תכלס, מה צריך לדעת כשמבטלים רישום למעון??

• הוסף לסימניות
אני מתכוונת איזה עליות יש? האם יש להם זכות לגבות ממני חודש ראשון (כמו במקרה של ביטול באמצע שנה) וכו'

לכל מי שיש מידע נא לכתוב שלא נצא קרחים מכאן מכאן ..

• תודה
Reactions: DW
  • הוסף לסימניות
אשמח לשמוע גם על משפחתון - במידה ויש הבדל
תודה

• הוסף לסימניות
לפי הידוע לי זה רק הדמי רישום ששילמת בהתחלה

• הוסף לסימניות
הכי חשוב לדעת :שכדאי קצת לחכות ...
אי אפשר לדעת האם האחראית על נחתימה במשרד הכלכלה -אורנה ברביבאי אכן תחתום על השינויים.היות ויש כמה וכמה מתנגדים מתוך יש עתיד למהלך המרושע הזה...
מציעה לכולם לחכות בסבלנות ולא לבטל...

• הוסף לסימניות
אתם בטוחות שצריך ככ מהר להחפז?

אני רשמתי למשפחתון ואני לא בטוחה בכלל שיש טעם לרוץ לבטל.

לא רוצה לקחת אחריות על אף אחת ולכן שכל אחת תעשה מה שנראה לה.
אבל אני לא ראוה טכנית איך זה יקרה כבר בשנה הקרובה. זה לא אהגיוני בשטם צורה. למעונות יש חוזים מול העובדות הסכמים מול ההורים(אותי למשל הכריחו לשלם מקדמה למשפחתון לפני חודש.) נשים התחייבו על משרה על סמך התשללום וכו אני בטוחה שגם אם זה יעבור כחוק זה לא יקרה כבר בשנה הקרובה.

שום רק השערה... ובכל מקרה לא יהיה חוקי לקחת דמי ביטול. יש פה הרבה היבטים שנראה לאן יתגלגלו.

אני רק חושבת בקול... כמובן שכל אחת תעשה מה שנראה לה

• הוסף לסימניות
אבל יש חוקיות כזאת שאם מוציאים את הילד אז כן משלמים משהוא. אם זה לקראת סוף החודש או משהוא כזה.

מזה אני מפחדת שידרשו ממני לשלם חודש אחד (אומנם בקטנה רק 2600 :p..)

הרי ברישום חתמתי על הסכם הורים, רק ה' יודע מה היה כתוב שם ועל מה חתמתי ...

• הוסף לסימניות
נכון זה לא חוק.טעות שלי.

עדיין קשה לי להלחץ מקנסות וכו זה בטוח לא חוקי..... חתמנו על סמך הידיעה של כמה אנחנו משלמים.

בקיצור הייתי באופן אישי מחכה עוד קצת עםהביטול וזה מה שאני אישית עושה_(במשפחתון)

אבל ממש ממש לא כהמלצה כי אין לי מושג מה ואיך יהיה.

רק סתם, ניהול סיכונים שקשה לי להאמין בהשתממשותם(:

אולי מעודף נאיביות ואולי לא

• הוסף לסימניות
אתם בטוחות שצריך ככ מהר להחפז?

אני רשמתי למשפחתון ואני לא בטוחה בכלל שיש טעם לרוץ לבטל.

לא רוצה לקחת אחריות על אף אחת ולכן שכל אחת תעשה מה שנראה לה.
אבל אני לא ראוה טכנית איך זה יקרה כבר בשנה הקרובה. זה לא אהגיוני בשטם צורה. למעונות יש חוזים מול העובדות הסכמים מול ההורים(אותי למשל הכריחו לשלם מקדמה למשפחתון לפני חודש.) נשים התחייבו על משרה על סמך התשללום וכו אני בטוחה שגם אם זה יעבור כחוק זה לא יקרה כבר בשנה הקרובה.

שום רק השערה... ובכל מקרה לא יהיה חוקי לקחת דמי ביטול. יש פה הרבה היבטים שנראה לאן יתגלגלו.

אני רק חושבת בקול... כמובן שכל אחת תעשה מה שנראה לה
אין פה הרבה היבטים.

שרת הכלכלה מיש עתיד אמורה לחתום על התקנות וזהו.
זה לא אמור לעבור הצבעה או דיון או משהו כזה.
דרעי אמר שיפנה לבג"ץ- זה אולי האופציה היחדיה שבג"ץ יגיד משהו
אבל אם לא, זה חל מה-1.9 הקרוב

ודרך אגב, זה שהתחייבת על משרה (כמו כולנו...) לא בדיוק מעניין את ליברמן
מה שכן מעניין אותו- שבעלך יתחייב על משרה

• הוסף לסימניות
אוי ואבוי לנו
אכן כן.
יכול להיות שאם מודיעים חודש מראש, או שהם מוצאים ילד אחר, זה מתקזז. שווה לבדוק..
בילד הראשון שלי, נרשמתי לשני מעונות. אחד שמאד רציתי, וחשבתי שאין לי סיכוי להתקבל אליו, והשני למעון בעדיפות שניה.
בסוף התקבלתי למעון שרציתי, אבל רק באמצע אב.
כך שנאלצתי לשלם חודש מלא למעון השני (בלי סבסוד. הסבסוד הלך למעון אליו שלחתי..):(

• הוסף לסימניות
את מבחן בג"ץ זה עבר?

• הוסף לסימניות
אני גם לא רצה לבטל רישום למעון.

ממתינה לחתימה של ברביבאי, שאולי לא תגיע ולבג"ץ שיגיש דרעי.

• הוסף לסימניות
אכן כן.
יכול להיות שאם מודיעים חודש מראש, או שהם מוצאים ילד אחר, זה מתקזז. שווה לבדוק..
בילד הראשון שלי, נרשמתי לשני מעונות. אחד שמאד רציתי, וחשבתי שאין לי סיכוי להתקבל אליו, והשני למעון בעדיפות שניה.
בסוף התקבלתי למעון שרציתי, אבל רק באמצע אב.
כך שנאלצתי לשלם חודש מלא למעון השני (בלי סבסוד. הסבסוד הלך למעון אליו שלחתי..):(
אם רק התקבלתי בועדת קבלה, ועדיין לא עשיתי רישום בפועל למעון (הרישום עד מחר)
אתם ממליצות לי להרשם? או לחכות?
ממש לא יודעת מה לעשות..

• הוסף לסימניות
תגידו, המטפלת של המשפחתון בקשה להעביר את המקדמה (בסביבות 500+) עד יום חמישי הבא. לשלם? מה אתן עושות?

• הוסף לסימניות
אני גם לא רצה לבטל רישום למעון.

ממתינה לחתימה של ברביבאי, שאולי לא תגיע ולבג"ץ שיגיש דרעי.
לא היה מזיק להוסיף בעזרת השם או משהו. סוף סוף כמה שליברמן רשע הכל גזירת שמים והוא רק שליח.

• הוסף לסימניות
אני שלמתי מקדמה שבוע שעבר כבר כי המשפחתונית שלי טענה שהמרכזת מכריחה אותם לגבות דמי רצינות וכו...

הייתי מציעה לך פשוט לפתוח איתה את זה, להגיד לה שלאור המצב שנוצר את רוצה לראות איפה עומדים הדברים. בכל מקרה נראה לי שהם לא יכולות לבטל רישום על סמך אי תשלום מקדמה. תבדקי מולה.

הם חייבות להבין כולנו במצב של חוסר וודאות גם הם ואולי בעיקר הם

• הוסף לסימניות
אני שלמתי מקדמה שבוע שעבר כבר כי המשפחתונית שלי טענה שהמרכזת מכריחה אותם לגבות דמי רצינות וכו...

הייתי מציעה לך פשוט לפתוח איתה את זה, להגיד לה שלאור המצב שנוצר את רוצה לראות איפה עומדים הדברים. בכל מקרה נראה לי שהם לא יכולות לבטל רישום על סמך אי תשלום מקדמה. תבדקי מולה.

הם חייבות להבין כולנו במצב של חוסר וודאות גם הם ואולי בעיקר הם
אם אני אשלם מקדמה ואח"כ אוציא מהמשפחתון - לא יחזירו לי את הכסף?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה