כן, כמו שעד עכשיו הכל היה כרגיל...האולמות קובעים? או הממשלה?זה נשמע שבאולמות הכל כרגיל
ואז-איך ייראו החתונות הבאות?חברות של הבת שלי התארסו בשבוע האחרון
www.prog.co.il
חזקמשהו חמוד ששלחו לי בעניין הזה:
שדכנית;
אז לקבוע לכם מחר בכניסה של אושר עד?
הבחור;
אושר עד?
אני יותר בעניין של רמי לוי.
שדכנית;
דקה בודקת
...
שדכנית;
היא אומרת שברמי לוי אין שני מטר במקרר של החלב ואתה תצטרך לעמוד במדף של הלחם.
הבחור;
טוב נו שיהיה אושר עד...
שדכנית;
אל תהיה כבד זו פגישה ראשונה
לפגישה שניה תצאו לסופר פארם אתה בתרופות היא באיפור...
בדיוקאני גם תוהה באמת איך יש כ"כ הרבה מאורסים.
מאמינה שרובם התחילו לפני שהתחיל הסגר.
אבל איך המשיכו להפגש אח"כ?
אמיתי?אני יודע על אחד הזוגות שעשו חלק מה'פגישות' בטלפון
אבל יש הוראה לא להתקהלחברות של הבת שלי התארסו בשבוע האחרון
נפגשו בבית של הבחורה, ובגינות במושב סמוך לכאן
לא בכל מקום שואלים לאן הולכים
ההקפדה העיקרית היא אנשים שנראים משוטטים סתם או בדרך לתפילה
ובמקומות מועדים כמו רבי עקיבא וגאולה.
בשאר חלקי הארץ המצב פחות חונק.
הבעיה היא לא המשטרה, אלא הסכנה שביציאה החוצהחברות של הבת שלי התארסו בשבוע האחרון
נפגשו בבית של הבחורה, ובגינות במושב סמוך לכאן
לא בכל מקום שואלים לאן הולכים
ההקפדה העיקרית היא אנשים שנראים משוטטים סתם או בדרך לתפילה
ובמקומות מועדים כמו רבי עקיבא וגאולה.
בשאר חלקי הארץ המצב פחות חונק.
בדיוק!!!הבעיה היא לא המשטרה, אלא הסכנה שביציאה החוצה
אמיתי?
ממש לא נראה לי שמומלץ...
וגם פגישות מתקדמותלדעתי תלוי מה מצב הפגישות
פגישות ראשונות בחיים לא הייתי ממליצה
ושמדובר בצורך חיוני!תבינו ששתיים זה לא התקהלות!
האולמות קובעים? הממשלה קובעת? או שהקב"ה בכבודו ובעצמו קובע???כן, כמו שעד עכשיו הכל היה כרגיל...האולמות קובעים? או הממשלה?
תבינו ששתיים זה לא התקהלות!
ליחיד!!הבהרה לסעיף הנוגע ליציאת אנשים:
הממשלה החליטה כי יציאה ממקום מגורים, תותר ליחיד! או לאנשים הגרים באותו בית,! לזמן קצר ולמרחק של עד 100 מטר ממקום המגורים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //