הדודה מלכי
מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
•
- הוסף לסימניות
תודה לכולם!
כיף לקרוא את התגובות!
כן מקום יפה ומגווןמלכי אני רואה אימצת לך את הלוקיישן הזה
סט משגע!
תמונות מושלמות!!!
רק שאלה זה במתחם שרונה?
בבוקר או אחה"צ?
איזה סט מתוק, הכל מוקפד ומאורגן פיקס
העמדות מושלמות!!
אוהבת את ההתאמה של החולצות.. גם יפה וגם משהו אחר![]()
צבעים מיוחדים
ממש מושלם
אוהבת את המשותפים שלהם...
אכן את צודקת שמושלם זה מילה שצריך לומר יותר על העולם והבריאה וכו'תקשיבו התמונות באמת חמודות ואני מסכימה עם כל המחמאות ומוכנה להוסיף עוד
אבל די כבר עם המילה הזאת מושלם שלמות
אתם מורידות את הרמה שלכן של התגובה של הצלמת שהעלתה תמונה והתמונות
יש כאן בפורום בלי סוף את התגובה הזאת באמת את יודעת מה זה מושלם?
אל תצחיקו אותי עם כל הכבוד אין קשר בין המילה מושלם לבין רוב הצלמות כאן בפורום והתמונות שלהן
לא שאין רמה מקצועיות וכו'
אבל את המילה מושלם תשאירו ליצירה האלוקית ולעוד כמה אחרים...
קחו פרופורציות תגיבו במקצועיות ובהתאמה לרמה
ממש אין קשר פה לאשכול הזה או למלכי החמודה והמעולה באמת
נמאס לי כבר הייתי חייבת לתת את הערתי
בהצלחה לכולן
תודה גיטיהם מתוקים ממש.
תמונות יפות, הראשונה והשלישית הכי!
מסכימה איתך מאד.תקשיבו התמונות באמת חמודות ואני מסכימה עם כל המחמאות ומוכנה להוסיף עוד
אבל די כבר עם המילה הזאת מושלם שלמות
אתם מורידות את הרמה שלכן של התגובה של הצלמת שהעלתה תמונה והתמונות
יש כאן בפורום בלי סוף את התגובה הזאת באמת את יודעת מה זה מושלם?
אל תצחיקו אותי עם כל הכבוד אין קשר בין המילה מושלם לבין רוב הצלמות כאן בפורום והתמונות שלהן
לא שאין רמה מקצועיות וכו'
אבל את המילה מושלם תשאירו ליצירה האלוקית ולעוד כמה אחרים...
קחו פרופורציות תגיבו במקצועיות ובהתאמה לרמה
ממש אין קשר פה לאשכול הזה או למלכי החמודה והמעולה באמת
נמאס לי כבר הייתי חייבת לתת את הערתי
בהצלחה לכולן
גם את צודקת.אכן את צודקת שמושלם זה מילה שצריך לומר יותר על העולם והבריאה וכו'
אבל אין מספיק מחמאות בשביל כל מיני דברים בחיים כך שצריך כל הזמן להוסיף מילים ללקסיקון.
חוץ מזה שיש עוד כמה מילים שאם את רוצה את יכולה להגיד עליהם כל מיני דברים אך הם נכנסו כל כך עמוק ואנשים כבר לא שמים לב למשמעות האמתית
רוצה דוגמא? המילה מהמם! יואו איזה מהמם זה, אמאלה, שיואו מהמם!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל מה זה מהמם? מהמם זה דבר שמהמם אותנו, שגורם לנו להיות המומים. נו אבל זה נכנס בתור מילה משודרגת למילה 'יפה'.
אז בואי תראי לי אדם שבדור שלנו יגיד על כל דבר 'יפה' סליחה שאני אומרת אבל זה נכנס שהמילה 'יפה' זה מילה 'חננה'. וכן את לא תגידי זה נהדר, זה מקסים ..........
ולכן יש למצוא שדרוגים ונס שאנחנו לא מגיעים למילים אחרות שאצל אנשים אחרים בעולם מקובלים ועוד איך...
חוץ מזה עם קשר עקיף לנושא אני חושבת שבן אדם שרוצה להחמיא באמת, שבמקום להגיד יואו זה מהמם, יואו מטורף, יואו אהבתי, זה יפהיפה וכד'
תגידו מה אתן באמת מרגישות לגבי התמונה או כל דבר אחר. אם אומרים את הנ"ל כל החיים זה רדוד ואנשים כבר לא מאמינים לכם.
תוציאו ותשפכו את הרגש שלכם לגבי כל דבר כך זה באמת מספק את מי שהראה לכם את הדבר (תמונה, לוגו, חפץ חדש) והוא ישתף אותכם עוד ועוד ואתם הרווחתם נתינת תחושה טובה לעצכם וכן - גם סיפוק לעצמכם.
סליחה ומחילה ממלכי שקפצתי לה על האשכול
אין לי כח להגיב על הכל ואין צורך.תודה גיטי
מסכימה איתך מאד.
אני אישית ג"כ לא אוהבת את צורת ההתבטאות הזו, שאומרים 'מושלם'.
הרי אין דבר מושלם בעוה"ז.
(אולי מושלם לעין שלנו, אבל עדיין...)
גם את צודקת.
לגבי החלק הראשון - זו בעיית הדור.
מכירה מעט אנשים שכן משתמשים במילים 'יפה' מקסים' וכדו' וזה בא כ"כ מהלב ובהתלהבות שאין צורך להפריז במילים. לא חושבת שיש צורך להמציא כל יומיים מילים חדשות. אין כמו להתבטא פשוט, אבל אמיתי. ומה שכתבת אח"כ סוטר את זה קצת, כי כשבנ"א מתבטא באמת מהלב שלו - הוא בד"כ פחות ישתמש בסלנגים, יותר במילים אמיתיות ו..כן, אולי כאלו שנעשו קצת נושנות או נדושות בדור הזה. אבל אין כמו.
ואגב אל תשכחי שיש גם את המילה 'מדהים' שהיא ביטוי חזק כמו מהמם +- אבל לפחות המשמעות שלה נכונה ומדוייקת יותר מ'מהממם' בהקשר הזה.
החלק השני - הרבה יותר מסכימה איתו, אבל מה לעשות שגם כך אנחנו בפורום פה די מבזבזים זמןאז עוד להתחיל להתנסח... הכי קל לאנשים לכתוב מילים פשוטות ונשלפות. ולא להתחיל לחפש... למרות שיש לא מעט כאלו שכן עושים/ות את זה. וגם מפרטים בדיוק מה ומה תפס את עיניהם. אני משתדלת גם...
הבעיה היא שזה כבר נשמע נדוש וקלישאתי, כי חוזרים על זה כל הזמן.
מה לעשות?!
טוב, תדעו שאני - כל מילה שאני כותבת באה מהלב ואני מתכוונת אליה לגמרי. אחרת לא הייתי כותבת אותה.
ולגבי ההקפצה - נו באמת, נראה לך שיש לי בעיה עם זה?!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //