תכנה חינמית להורדת סירטונים ברשת

• הוסף לסימניות
דרושה לי דחוף תכנה חינמית להורדת סרטונים. (בבקשה- לא לינקים. אני מנותבת)
תודה רבה!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
תוספים של כרום ופיירפוקס עושים את העבודה, תחפשי בחנות תוספים video downloader
נראה לי שעל חלק מהסרטונים אפשר מקש ימני בעכבר ולשמור סרטון (בכרום)

• הוסף לסימניות
או downloadhelper.
בפיירפוקס הוא הכי טוב.

• הוסף לסימניות
כשנכנסים לאתר ומפעילים בו סרט, יש את ה'בלונים' למעלה שמסתובבים, ונותנים אפשרות הורדה של הסרט עצמו למחשב.

• הוסף לסימניות
ההודעה מיותרת בזכות הכוונתו האדיבה של פרסומון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1498775:
כשנכנסים לאתר ומפעילים בו סרט, יש את ה'בלונים' למעלה שמסתובבים, ונותנים אפשרות הורדה של הסרט עצמו למחשב.

מדובר בתוכנה שהעלו כאן לעייל?

אני נכנסת דרכה ל-JDN ולא נותן להוריד מדיה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;1498861:
מדובר בתוכנה שהעלו כאן לעייל?

אני נכנסת דרכה ל-JDN ולא נותן להוריד מדיה

יש את התוסף הזה.

קבצים מצורפים

• %25E2%2580%25AAVideo_Downloader_5.4.5.rar
    KB 858.5 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
יש תוכנה שדרכו יכולים להעתיק כל וידיאו שרואים בכרום (רק אם הדף שבה ראית הוידיאו עוד פתוח)
אז אתה יכול להפעיל הוידיאו ולחכות שהוא ירד לגמרי להמחשב (רואים כזה פס עפור) ולהעתיק
הנה קישור לאתר
http://www.nirsoft.net/utils/video_cache_view.html

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;1499035:
יש תוכנה שדרכו יכולים להעתיק כל וידיאו שרואים בכרום (רק אם הדף שבה ראית הוידיאו עוד פתוח)
אז אתה יכול להפעיל הוידיאו ולחכות שהוא ירד לגמרי להמחשב (רואים כזה פס עפור) ולהעתיק
הנה קישור לאתר
http://www.nirsoft.net/utils/video_cache_view.html

ולחסומים???:(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמים;1499074:
אולי אפשר קצת הסבר איך משתמשים?

מריצים ומופיע רשימות של שימות פה אתה צריך לחפש את הוידיאו שראית עכשיו (או דרך הגודל, או השם, או האתר שבו ראית את זה, או דרך התאריך) ולגרור אותו (או העתק, הדבק) לתוך חלון וינדוס ולשנות הסיומת למשהו של וידיאו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה