תכנה לכיווץ סרטים

• הוסף לסימניות
יש לי סרט בבית ואני רוצה לשלוח אותו במייל הוא שוקל 700GB איך אני יכולה לכווץ אותו ושלוח במייל או בג'מבו מייל???:confused::confused:
יש תכנה שעושה את זה??
אשמח לקבל עזרה!!
תודה!

• הוסף לסימניות
אין מי שיעזור???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פייגיפ;703854:
יש לי סרט בבית ואני רוצה לשלוח אותו במייל הוא שוקל 700GB איך אני יכולה לכווץ אותו ושלוח במייל או בג'מבו מייל???:confused::confused:
יש תכנה שעושה את זה??
אשמח לקבל עזרה!!
תודה!
700 GB???
בטוח?!

• הוסף לסימניות
Format Factory 2.80
יש הרבה, אבל זה בעברית וחינמי, וקל לשימוש ולהבנה.

• הוסף לסימניות
וואו אני חסומה יש מצב שאראה את זה

• הוסף לסימניות
????

• הוסף לסימניות
אם את רוצה שזה יישאר באותה איכות. לא מומלץ כלל להמיר, אלא לחתוך לחלקים (פיצול) ע"י תוכנת WINRAR. אני מאמין שיש לך. אם לא תגידי אעלה לך או חפשי בגוגל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;704213:
אם את רוצה שזה יישאר באותה איכות. לא מומלץ כלל להמיר, אלא לחתוך לחלקים (פיצול) ע"י תוכנת WINRAR. אני מאמין שיש לך. אם לא תגידי אעלה לך או חפשי בגוגל.

כמדומני שאפשר לחתוך גם בNERO, וזה לא מאבד את האיכות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה