עזרה תכנה של תמונות

• הוסף לסימניות
היה לי עד עכשיו לתמונות במחשב תכנה של תמונות בצבע תכלת (מצורף תמונה)
ובשבועיים האחרונים היא לא עובדת טוב ובשביל לסגור את התמונה צריך ללחוץ על איקס בשורת המשימות למטה
ניסיתי במחשב אחר ויש שם את אותה בעיה
למישהו זה קרה גם? או שמישהו יודע איך לסדר את זה?
או שיש אפשרות לעשות בהגדרות שהתמונות יפתחו אוטומטי בתכנה אחרת
תודה רבה!

צילום מסך 2024-06-17 174317.png

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להשתמש בגירסה הקודמת.
נכנסים לאפליקצית תמונות. שם למעלה יש גלגל שיניים - הגדרות. לוחצים על זה, ויורדים למטה, שם יש אפשרות לקבל גירסה קודמת של 'תמונות' (שם אין את הבאג הזה).

קבצים מצורפים

• 1718637208014.png
    1718637208014.png
    KB 110.1 · צפיות: 57
  • הוסף לסימניות
אולי להוריד מחנות האפליקציות של מייקרוסופט

• הוסף לסימניות
נכנסים לאפליקצית תמונות. שם למעלה יש גלגל שיניים - הגדרות. לוחצים על זה, ויורדים למטה, שם יש אפשרות לקבל גירסה קודמת של 'תמונות' (שם אין את הבאג הזה).
ואווו תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
כותבים בחיפוש את שם התוכנה ואז מופיע התוכנה ויש אופציה להתקנה והורדה
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
או ESC

• הוסף לסימניות
היה לי עד עכשיו לתמונות במחשב תכנה של תמונות בצבע תכלת (מצורף תמונה)
ובשבועיים האחרונים היא לא עובדת טוב ובשביל לסגור את התמונה צריך ללחוץ על איקס בשורת המשימות למטה
ניסיתי במחשב אחר ויש שם את אותה בעיה
למישהו זה קרה גם? או שמישהו יודע איך לסדר את זה?
או שיש אפשרות לעשות בהגדרות שהתמונות יפתחו אוטומטי בתכנה אחרת
תודה רבה!

צפה בקובץ המצורף 1682128
איזה קטע, הבאג הזה נהיה אצלי גם
למדתי ללחוץ על Esc (בצד שמאל בקצה) במקום ללחוץ על האיקס

• הוסף לסימניות
הוא לא נותן ללחוץ על ה גלגל שיניים

• הוסף לסימניות
זה מחליף את התמונות הנוכחי? או שצריך להסיר?

• הוסף לסימניות
ממש תודה החלפתי גרסה וזה עובד מצויין

• הוסף לסימניות
נראה כי Microsoft טיפלו בבאג,
יש לבצע update של המערכת -אם מבקש לבצע ריסטרט,
לאחר מכן ניתן לראות שאפליקציית תמונות נסגרת תקין דרך הX בצד.

• הוסף לסימניות
נראה כי Microsoft טיפלו בבאג,
יש לבצע update של המערכת -אם מבקש לבצע ריסטרט,
לאחר מכן ניתן לראות שאפליקציית תמונות נסגרת תקין דרך הX בצד.
זה הסתדר לפני כמה שבועות
אבל נהיה לי בעיה אחרת שא"א לעבור תמונות לא בחץ ולא על המסך אני צריכה לפתוח תמונה תמונה
מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה?

• הוסף לסימניות
אבל נהיה לי בעיה אחרת שא"א לעבור תמונות לא בחץ ולא על המסך אני צריכה לפתוח תמונה תמונה
בחנות האפליקציות של Microsoft בצד ימין למטה יש אייקון בשם ספרייה,
יש לך אפשרות ללחוץ שם עדכן לכל האפליקציות יכול להיות שיפתור לך את הבעיה,

נראה כי הבעיה לא קשורה לבאג המדובר- אצלי זה לא משתחזר ולא שמעתי על כאלה שהעלו את הבעיה שרשמת.

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2024-09-07 222154.png
    צילום מסך 2024-09-07 222154.png
    KB 38.4 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
בחנות האפליקציות של Microsoft בצד ימין למטה יש אייקון בשם ספרייה,
יש לך אפשרות ללחוץ שם עדכן לכל האפליקציות יכול להיות שיפתור לך את הבעיה,

נראה כי הבעיה לא קשורה לבאג המדובר- אצלי זה לא משתחזר ולא שמעתי על כאלה שהעלו את הבעיה שרשמת.
סידרתי את זה בהגדרות של התמונות תודה רבה

• הוסף לסימניות
זה הסתדר לפני כמה שבועות
מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה?
גם לי זה נהיה מידי פעם, איך פתרתם את זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה