שאלה תכנון אדריכלי שגם יודע לחשב עלויות

• הוסף לסימניות
ואני אסביר
אנחנו לפני שיפוץ והרחבת הבית
מעוניינים להשקיע את המינימום בשביל לקבל את המקסימום לצרכים שלנו
שזה אומר, שזה לא 'לא משנים כלום בבית הקיים' מול 'הולכים על כל הקופה'
אנחנו מעוניינים כן לשבת לתכנן ולשנות במידת הצורך, תוך כדי שקלול של כל דבר - רווח מול עלות

האם יש אדריכלים שזה מאפיין חזק שלהם?
איך מזהים אדריכל/מעצב שהוא טוב בזה?
כמובן מבלי לרדת ברמת המקצועיות וטיב חלוקת החלל והכנת תוכניות הבניה.

או שאין משמעות גדולה, כמה קירות שוברים, האם מזיזים את חדרי האמבטיה למקום חדש, או שבונים מדרגות בשטח שכבר בנוי או בשטח חדש, וכד'...

• הוסף לסימניות
ואני אסביר
אנחנו מעוניינים כן לשבת לתכנן ולשנות במידת הצורך, תוך כדי שקלול של כל דבר - רווח מול עלות

או שאין משמעות גדולה, כמה קירות שוברים, האם מזיזים את חדרי האמבטיה למקום חדש, או שבונים מדרגות בשטח שכבר בנוי או בשטח חדש, וכד'...
שלום רב
יצא לי לעשות כמה וכמה פעמים עבודות לאברכים ולמשפחות מרובות ילדים כשהצרכים היו הכרחיים והתקציב נמוך ע"י פתרונות יצירתיים שחסכו ללקוחות הוצאות מיותרות בשטח.אם מעניין אותכם להתקדם תכתבו לי פה וארשום פרטי התקשרות

• הוסף לסימניות
ואני אסביר

אתם מעונינים גם להרחיב את הבית - בשביל זה אתם צריכים אדריכל בשביל ההיתר
אם זה רק תכנון ועיצוב פנים - זה מעצבת פנים.

יש לי נסיון רב בתחום,
מוזמנים ליצור קשר במייל שבחתימה.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
בהמשך לשאלות- תכנון של מעצבת פנים מספיק עבור קבלן שיפוצים בשביל לשבור קירות, להזיז שירותים וכו'? לא צריך בשביל זה אדריכל? (מחדדת שזה בתוך הבית, אך כן בהיבט של הזזת קירות ושירותים וכו').

• הוסף לסימניות
בהמשך לשאלות- תכנון של מעצבת פנים מספיק עבור קבלן שיפוצים בשביל לשבור קירות, להזיז שירותים וכו'? לא צריך בשביל זה אדריכל? (מחדדת שזה בתוך הבית, אך כן בהיבט של הזזת קירות ושירותים וכו').
אין צורך באדריכל בשביל זה.במקרה של ספק על קיר/קירות מסוימים מזמינים מהנדס
ואני אסביר

בודאי שיש משמעות גדולה כמה ואיך משנים את הדירה!

• הוסף לסימניות
בשביל זה עדיף ורצוי מעצבת פנים - שזה המומחיות שלה - תכנון ומיקסום פנים הבית.
אדריכל זה לקירות חיצוניים והרחבות והתרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה