כללי תכנון הפרגרף סטייל באינדיזיין

• הוסף לסימניות
יש לי עבודה של עימוד חוברת שכל הטקסט מורכב מהרבה פסקאות שבהם: כותרת, טקסט רץ בפסקה או שתיים או שלוש שבסיומת יש חתימה עם שם הכותב של הפסקה, ככה, כמה נושאים באותו סגנון ברצף.
איך אי מגדירה שכותרת תקבל את הסטייל שאני רוצה (והוא ידע לבחור מה זה כותרת)?
והשם שבחתימה יקבל את הסטייל שלו (שזה יישור לצד שמאל)?
כלומר אני שואלת: איך אני מגדירה שהאינדיזיין יזהה את הכותרת והשם ויכיל עליהם את הסטיילים הרצויים (בלי לעבור אחד אחד)?

מצטערת על הבורות, אמנם למדתי לפני שנה וחצי את כל הנ"ל, אך בכל זאת עם הדברים המורכבים יותר באינדיזיין, אני לא כ"כ מסתדרת..

תודה מראש לכל הנרתמים לעזרה...

• הוסף לסימניות
איפה נמצא כרגע החומר בוורד?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להגדיר מקש קיצור דרך. זה בטח יקל,
אבל או יש משהו שמזהה לבד? אשמח לשמוע.

ק"ד מגדירים בחלונית הראשונה general של הפאראגראף סטייל
בshortcut.
רעיון טוב לקיצורי דרך שימושיים במיוחד לשתמש בalt/ctrl/shift ואפס או 1 מהמקשים בצד ימין. כי הם הכי קרובים ונגישים.

• הוסף לסימניות
אם יש אפשרות בחיפוש והחלפה זה הכי טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה