תכנון ועיצוב מטבח מחדש

• הוסף לסימניות
עוברים דירה לבית שהמטבח בו ישן ועם כיור אחד רוצים לעצב מטבח מחדש להוסיף ארונות לבילט אין כיריים על השיש וכו וכו
מי יודעת להגיד לי כיוון של עלויות?\

עוד משהו חשוב מחפשת מעצבת מאזור בית שמש או מודיעין עילית אחראית שאלופה בלנצל שטח כי המטבח די קטן.

ומי יודעת מאיפה אני אמורה להשיג שרטוטים ומידות של המטבח?
אני קונה דירה מאדם פרטי
תודה רבה למי שעונה.

• הוסף לסימניות
עוברים דירה לבית שהמטבח בו ישן ועם כיור אחד רוצים לעצב מטבח מחדש להוסיף ארונות לבילט אין כיריים על השיש וכו וכו
מי יודעת להגיד לי כיוון של עלויות?\

עוד משהו חשוב מחפשת מעצבת מאזור בית שמש או מודיעין עילית אחראית שאלופה בלנצל שטח כי המטבח די קטן.

ומי יודעת מאיפה אני אמורה להשיג שרטוטים ומידות של המטבח?
אני קונה דירה מאדם פרטי
תודה רבה למי שעונה.
יש לי מעצבת אלופה בבית שמש
אכתוב לך בפרטי
עלויות מאוד קשה לשער
כי זה תלוי מה את עושה וכמה שטח ארונות יש לך

• הוסף לסימניות
נעמי שלום.
ירושלים זה באמצע... גם טוב?
בכל מקרה שרטוטים ומידות יעשה מי שיתכנן את המטבח, אפשר גם לשלם למודדים שיעשו את העבודה השאלה היא אם זה נצרך?
עלויות משתנות לפי מידות [שאין לנו...] אבל בא נגיד שמתחיל ב 25,000 ש"ח ומעלה מעלה....
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אתן לך בשמחה הצעת מחיר אני עושה גם את המדידות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> .com

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה