תכנון ועיצוב מטבח

• הוסף לסימניות
היי, אשמח ממש לעזרה. שדרגנו קצת מטבח של קבלן ושמנו לב שהכיור קטן... הבעיה שאנחנו לא רוצים לעשות שינויים מידי דרסטיים כי התיק שינויי דיירים נסגר כבר.. ואם יש למשהו רעיון לעיצוב ארונות עליונים אשמח ממש. תודה

קבצים מצורפים

• סמילנסקי דירה 155 מתוקן חתום.pdf
    KB 161.8 · צפיות: 119
  • הוסף לסימניות
היי, אשמח ממש לעזרה. שדרגנו קצת מטבח של קבלן ושמנו לב שהכיור קטן... הבעיה שאנחנו לא רוצים לעשות שינויים מידי דרסטיים כי התיק שינויי דיירים נסגר כבר.. ואם יש למשהו רעיון לעיצוב ארונות עליונים אשמח ממש. תודה
אם את רוצה לשמור על אנונימיות תשני את שם הקובץ

• הוסף לסימניות
זה כיור יחיד במטבח?
יש עוד חזית שלא צרפת?
מה את מתכוונת רעיונות?
צבעים? ויטרונות וכאלה?

• הוסף לסימניות
זה כיור יחיד במטבח?
יש עוד חזית שלא צרפת?
מה את מתכוונת רעיונות?
צבעים? ויטרונות וכאלה?
זה כיור יחיד בגודל 60 ס"מ...שמנו לב רק עכשיו אחרי שאשרנו את התוכנית. בחרנו בצבע סהרה .
רציתי רעיון לארונות עליונים. חשבתי על קלאפה בצבע עץ אבל לא סגורה עלזה כי זה שתי חזיתות אז לא ידעתי אם זה יפה לעשות רק מעל הכיור קלאפה או שצריך גם בקיר השני...

• הוסף לסימניות
אם את לא בקטע של מדיח (- כתוב שאת מתלבטת) את יכולה להגדיל את הכיור על חשבון הארון של המדיח, ונניח 30 לתת גישה לארון פינה.
לגבי ארונות עליונים - יותר יפה שתעשי על 2 הקירות ארונות, היום בגדול פחות 'הולך' קלפות אלא יותר ארונות עד התקרה,
כמובן בגוונים יפים וויטרינות...

• הוסף לסימניות
אם את לא בקטע של מדיח (- כתוב שאת מתלבטת) את יכולה להגדיל את הכיור על חשבון הארון של המדיח, ונניח 30 לתת גישה לארון פינה.
לגבי ארונות עליונים - יותר יפה שתעשי על 2 הקירות ארונות, היום בגדול פחות 'הולך' קלפות אלא יותר ארונות עד התקרה,
כמובן בגוונים יפים וויטרינות...
ממש תודה רבה! זה באמת רעיון לוותר על המדיח לטובת הכיור.
לגבי ארונות למעלה זה היה נראה לי עמוס ארונות עד התקרה

• הוסף לסימניות
ארונות עד התקרה נותנים תחושת גובה - המשכיות...
ויש חסרון בארונות לא עד התקרה - האבק מלמעלה:(

• הוסף לסימניות
יש בזה משו אני יבדוק מול החברת מטבחים את האופציות ... מה את חושבת על ידיות? מה עדיף מבחינת נקיון ויופי?ראיתי שלאחרונה לא עשים ידיות אנטגרליות..

• הוסף לסימניות
היי, הציעו לי מהחברה להוסיף ארון עליון עם ויטרינה שחורה באמצע... נראלי מידי טרנדי ועד שנכנס לבית( עוד שנה בערך זה כבר יחלוף)
ישלך רעיון לעיצוב שיתאים לכל זמן? עם מקום לסוכר תה קפה....
תאמת שיש מטבח שממש אהבתי את העיצוב שלו שנראה לי פחות טרנדי מהסהרה..אבל אני לא יודעת איך אפשר לעשות כזה על התוכנית שלי- מצרפת תתמונה..

קבצים מצורפים

• WhatsApp Image 2025-10-30 at 11.20.51.jpeg
    WhatsApp Image 2025-10-30 at 11.20.51.jpeg
    KB 559.3 · צפיות: 62
  • WhatsApp Image 2025-10-30 at 11.54.39.jpeg
    WhatsApp Image 2025-10-30 at 11.54.39.jpeg
    KB 65.4 · צפיות: 59

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה