- הוסף לסימניות
אני מתכננת לעצמי חדר בנות (כרגע ל3 בנות, הגדולה בת 7), כמובן עם תכנון עתידי.
מצרפת את תרשים החדר, ויש לי 4 שאלות אשמח לכל תשובה:
1. הארון הגדול אמור להיות 2 מטר, 5 דלתות לכאורה, אני מחפשת רעיונות וכיוונים לתכנון פנימי,
חשבתי לעשות - כל הלמטה מגירות (אחד בכל צד), 2 ארונות ביחד - לתלייה, ו3 ארונות שכל אחד נפתח לבד - לבגדים ודברים אחרים,
ב2 מתוכם - החצי למטה יהיה מגירות (4 מגירות, כש2 העליונות מחולקות ל4 בתוכו)
אני מעונינת גם בארונות עליוניים, למרות שלא הולך, יותר מסודר לי.
מה אתם אומרים? יש הצעות?
מה העומק שכדאי בשביל שיהיה מסודר ומאורגן? יש עוד המלצות?
2. יש בין המיטה לקיר ריבוע של 80 ס״מ, חשבתי לשים שם ארון - מעין ספרייה, שהחצי התחתון ארגז מצעים ולמעלה ארון לספרים, חומרי יצירה ועוד׳ - איך זה נשמע? אפשרי ארון בעומק של 40 ס״מ או שזה מידי קצת?
3. מצורף התרשים, אני מאד אוהבת שהכניסה לחדר מאוררת ולא נכנסים ישר לארונות וכו׳, הבעיה היא שמשהו שם לא מסתדר במשולש של המיטה - הארון הקטן - השולחן,
אולי יש לכם הצעה אחרת.
4. אני מחפשת הרבה זמן תמונות חזותיות של הארון הקטן המתוכנן, עם למטה ארגז מצעים ולא מוצאת, אשמח אם יש למישהי תמונות להשראה.
מצרפת את תרשים החדר, ויש לי 4 שאלות אשמח לכל תשובה:
1. הארון הגדול אמור להיות 2 מטר, 5 דלתות לכאורה, אני מחפשת רעיונות וכיוונים לתכנון פנימי,
חשבתי לעשות - כל הלמטה מגירות (אחד בכל צד), 2 ארונות ביחד - לתלייה, ו3 ארונות שכל אחד נפתח לבד - לבגדים ודברים אחרים,
ב2 מתוכם - החצי למטה יהיה מגירות (4 מגירות, כש2 העליונות מחולקות ל4 בתוכו)
אני מעונינת גם בארונות עליוניים, למרות שלא הולך, יותר מסודר לי.
מה אתם אומרים? יש הצעות?
מה העומק שכדאי בשביל שיהיה מסודר ומאורגן? יש עוד המלצות?
2. יש בין המיטה לקיר ריבוע של 80 ס״מ, חשבתי לשים שם ארון - מעין ספרייה, שהחצי התחתון ארגז מצעים ולמעלה ארון לספרים, חומרי יצירה ועוד׳ - איך זה נשמע? אפשרי ארון בעומק של 40 ס״מ או שזה מידי קצת?
3. מצורף התרשים, אני מאד אוהבת שהכניסה לחדר מאוררת ולא נכנסים ישר לארונות וכו׳, הבעיה היא שמשהו שם לא מסתדר במשולש של המיטה - הארון הקטן - השולחן,
אולי יש לכם הצעה אחרת.
4. אני מחפשת הרבה זמן תמונות חזותיות של הארון הקטן המתוכנן, עם למטה ארגז מצעים ולא מוצאת, אשמח אם יש למישהי תמונות להשראה.
הנושאים החמים