תכנון חדר ילדים

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה בתכנון חדר ילדים, מצ"ב 2 אופציות שנראו לי (סליחה על השרטוט החובבני):
חשוב לי בחדר:
* מיטה משולשת
* ארון 5-6 דלתות
* כתביה - עם עדיפות ל-2 מקומות ישיבה
* מדפים לספרי קריאה.

השרטוט הראשון הוא בנאלי ומכיל את הכל, אבל הייתי רוצה לאוורר יותר, ולכן ניסיתי את הרעיון השני. מה דעתכם? האם הוא הגיוני וישים? איך אפשר לשדרג אותו.

תודה מראש על העזרה!

קבצים מצורפים

• חדר ילדים.pdf
    KB 193.8 · צפיות: 48
  • הוסף לסימניות
חשוב לשרטט בקנה מידה כי אחרת נוצרת אשליה שנשאר הרבה שטח, בעוד שמה שנותר זה שטח מצומצם.
לדוגמא באופציה השניה, בקיר של הארון עם השלוש דלתות- השטח שנותר ריק בין הארון הזה לארון הקטן יותר הוא בערך 70 ס"מ, ולפי השרטוט נראה שנשאר שם משהו כמו מטר וחצי...

לי יש חדר במבנה דומה, והתכנון הוא לשים בקיר הקצר שלצד הדלת את הארון (באמת לא יוכל להיות מדי גדול), במאונך לו - מיטה משולשת, וממול- שולחן כתיבה ומדפים מעליו.

יש גם חיסרון במיקום מיטה מול הכניסה לחדר.

• הוסף לסימניות
באופציה השניה תחליפי בין הארון לשולחן כתיבה..(יוכל להיכנס שם גם ארון של 4 דלתות)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י e12;2133338:
חשוב לשרטט בקנה מידה כי אחרת נוצרת אשליה שנשאר הרבה שטח, בעוד שמה שנותר זה שטח מצומצם.
לדוגמא באופציה השניה, בקיר של הארון עם השלוש דלתות- השטח שנותר ריק בין הארון הזה לארון הקטן יותר הוא בערך 70 ס"מ, ולפי השרטוט נראה שנשאר שם משהו כמו מטר וחצי...

לי יש חדר במבנה דומה, והתכנון הוא לשים בקיר הקצר שלצד הדלת את הארון (באמת לא יוכל להיות מדי גדול), במאונך לו - מיטה משולשת, וממול- שולחן כתיבה ומדפים מעליו.

יש גם חיסרון במיקום מיטה מול הכניסה לחדר.

אני לא רוצה לשים שולחן כתיבה מתחת לחלון מאחר וזה חלון של חדר ממ"ד ויכולים להתקל בו ולקבל מכה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shיפי;2133344:
באופציה השניה תחליפי בין הארון לשולחן כתיבה..(יוכל להיכנס שם גם ארון של 4 דלתות)

ואיך אני מחברת בין הכתביה לארון?

• הוסף לסימניות
לא נכנס ארון 2 דלתות ליד המיטה כמו שמשורטט באופציה השניה,
למיטה את צריכה 2 מ', ולפעמים יותר.
לארון 2 דלתות 80 ס"מ.
אני חושבת שאני הייתי שמה את הארון בקיר של הדלת, =4 דלתות,
ובקיר שמאונך אליו, בקצה (ליד המיטה) עוד ארון 2 דלתות שאחריו מתחילה מכתביה של 1.6 או 1.4
בתקווה שהובנתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2002;2133431:
לא נכנס ארון 2 דלתות ליד המיטה כמו שמשורטט באופציה השניה,
למיטה את צריכה 2 מ', ולפעמים יותר.
לארון 2 דלתות 80 ס"מ.
אני חושבת שאני הייתי שמה את הארון בקיר של הדלת, =4 דלתות,
ובקיר שמאונך אליו, בקצה (ליד המיטה) עוד ארון 2 דלתות שאחריו מתחילה מכתביה של 1.6 או 1.4
בתקווה שהובנתי.

* יש גם אופציה להזמין מיטה קצרה יותר - 1.8/1.9 מטר.
* כוונתך ש-2 הדלתות ליד המיטה תהיינה עם הפנים לכיוון המיטה (ב90מעלות)? ולהצמיד אותן לקיר?
אשמח אם תבהירי לי.
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולדס;2133438:
* יש גם אופציה להזמין מיטה קצרה יותר - 1.8/1.9 מטר.
* כוונתך ש-2 הדלתות ליד המיטה תהיינה עם הפנים לכיוון המיטה (ב90מעלות)? ולהצמיד אותן לקיר?
אשמח אם תבהירי לי.
תודה

בדיוק, התכוונתי שהדלתות תהיינה ב90 מעלות למיטה.
כך ש-2 הדלתות תהיינה בקו ישר עם המכתביה שמגיעה מיד אחריו,
ב2 דלתות אלה מומלץ לעשות ארגז מצעים למטה, והדלתות שליד המכתביה תהינה של 180 מעלות

• הוסף לסימניות
גולדס, ההצעה שלי היא שהשולחן יהיה מול המיטה, לא מול הארון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י e12;2133463:
גולדס, ההצעה שלי היא שהשולחן יהיה מול המיטה, לא מול הארון

הקיר שעליו נפתחת הדלת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י e12;2133518:

אבל אז תפתחנה רק 2 מיטות, אלא אם התכוונת להשאיר את המיטה מול הדלת ואת הכתביה על הקיר שעליו הדלת נפתחת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולדס;2133422:
ואיך אני מחברת בין הכתביה לארון?

אפשרי ע"י מדפים (אבל אז תצטרכי לוותר על דלת אחת בארון)

אם תרצי תמונות, תני לי מייל ואשלח לך..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shיפי;2133542:
אפשרי ע"י מדפים (אבל אז תצטרכי לוותר על דלת אחת בארון)

אם תרצי תמונות, תני לי מייל ואשלח לך..

תודה על הרצון!
שלחתי לך באישי.

• הוסף לסימניות
אשמח לרעיונות נוספים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....