דרוש מידע תכנון טיול לחול לזוג- מי עוזר בזה??

• הוסף לסימניות
אנחנו זוג חביב + תינוק שמחפשים כאלו שמארגנים טיול לחול, לא טיול מאורגן אלא מישהו שמארגן עבורנו הכל - טיסה מלון טיולים מקומות לאכול וכו'.... ואנחנו רק נוסעים..
מכירים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם זה לאוסטריה אני מכירה מישו שמתעסק בהשכרת רכב שם שהוא גם דואג לבנות לכם את הטיול, מה לעשות כל יום איפה לאכול וכו'
אני לא חושבת שהוא סוגר בפועל מול האתרים/מלונות אלא כותב לכם בצורה מסודרת עם דרכי ההגעה וכו'

• הוסף לסימניות
דודי רובינשטיין עושה את השרות הזה
זה מישהו מניסיון?? אני מעדיפה שזה יהיה מישהו שכבר נסעו דרכו ומכירים

• הוסף לסימניות
אנחנו זוג חביב + תינוק שמחפשים כאלו שמארגנים טיול לחול, לא טיול מאורגן אלא מישהו שמארגן עבורנו הכל - טיסה מלון טיולים מקומות לאכול וכו'.... ואנחנו רק נוסעים..
מכירים?
מישהו מושלם מניסיון שמו שמחה פשיטיק 0548412591

• הוסף לסימניות
זה מישהו מניסיון?? אני מעדיפה שזה יהיה מישהו שכבר נסעו דרכו ומכירים
אני מכירה כמה משפחות וזוגות שנסעו דרכו
ונהנו מאוד
אתם אומרים לו מה אתם בערך רוצים והוא מתכנן לכם מסלול
הוא גם יכול להציע לכם דברים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה